Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Fidesz szavazók miért...

A Fidesz szavazók miért hagyják, ha fidesz vezető fenyeget magyar embereket, magyar családokat ha más véleményük van valamiben?

Figyelt kérdés
dec. 9. 20:10
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Mert a Fidesz vallás, a hívők nem keresnek benne logikát.
dec. 9. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
A fideszesek szerint ez a normalitás. Ha demokratikusan nem megy akkor erőszakkal akarnak küzdeni a vélt igazságukért.
dec. 9. 20:13
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Ez olyan mint amikor dédnagyapám korában a falusi paraszt bácsika nem akart belépni a TSZ-be. Az ávós végül csak meggyőzte hogy miért is jó dolog beszolgáltatni. Ugyanez a Fidesz is. Ha nem tudják szép szóval, erőszakkal próbálják meg.
dec. 9. 20:16
 4/8 anonim ***** válasza:
27%

Mire gondolsz konkrétan? Melyik Fidesz vezető fenyegetett meg valakit, mert más volt a véleménye?

Csak azért kérdezem, mert én mondjuk a napokban pont olyant olvastam, hogy Tisza hívők fenyegettek meg valakit, mert ő másképp gondolta.

[link]

dec. 9. 20:18
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Ez a fajta gondolkodásmód van a körükben elfogadva, egyfajta radikalizálódás. Ami durva ha azt nézzük, hogy párhuzamban meg nyomatják a Nagy Kereszténséget.
dec. 9. 20:45
 6/8 anonim ***** válasza:
8%

Megint a szokásos hazugság a kérdés, semmi konkrétum nincs benne, semmi bizonyíték, a sok ostoba ellenzéki azonnal ugrik rá, hogy ja, tényleg így van.

Nincs így kérdező, miért hazudsz? Semmi ilyen nem történt.

dec. 9. 20:54
 7/8 A kérdező kommentje:

20:54

Csak az ostoba elvakult fideszhívők állítanak ilyet.

Miért hazudsz?

dec. 9. 20:59
 8/8 anonim ***** válasza:
77%

"Melyik Fidesz vezető fenyegetett meg valakit, mert más volt a véleménye?"

Nem is tudom melyik FideSS vezető lehetetlenít el kénye kedve szerint neki ellenálló vállalkozókat törvénymódosításokkal, nem is tudom melyik FideSS vezető küldi rá a NAV-os ÁVH-t az ellenfeleire, nem is tudom melyik FideSS vezető hazudja mindegyik ellenfeléről, hogy háború párti Soros ügynök, nem is tudom melyik FideSS vezető áll ki nyíltan az erőszakos bűncselekmények és pedofília mellett.

dec. 9. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!