A Fidesz szavazók miért hagyják, ha fidesz vezető fenyeget magyar embereket, magyar családokat ha más véleményük van valamiben?
Mire gondolsz konkrétan? Melyik Fidesz vezető fenyegetett meg valakit, mert más volt a véleménye?
Csak azért kérdezem, mert én mondjuk a napokban pont olyant olvastam, hogy Tisza hívők fenyegettek meg valakit, mert ő másképp gondolta.
Megint a szokásos hazugság a kérdés, semmi konkrétum nincs benne, semmi bizonyíték, a sok ostoba ellenzéki azonnal ugrik rá, hogy ja, tényleg így van.
Nincs így kérdező, miért hazudsz? Semmi ilyen nem történt.
20:54
Csak az ostoba elvakult fideszhívők állítanak ilyet.
Miért hazudsz?
"Melyik Fidesz vezető fenyegetett meg valakit, mert más volt a véleménye?"
Nem is tudom melyik FideSS vezető lehetetlenít el kénye kedve szerint neki ellenálló vállalkozókat törvénymódosításokkal, nem is tudom melyik FideSS vezető küldi rá a NAV-os ÁVH-t az ellenfeleire, nem is tudom melyik FideSS vezető hazudja mindegyik ellenfeléről, hogy háború párti Soros ügynök, nem is tudom melyik FideSS vezető áll ki nyíltan az erőszakos bűncselekmények és pedofília mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!