A magyar emberek milliárdjaiból kitartott álköztévé azért hívja Magyar Pétert pont most csütörtöki műsorba az árvízi veszélyhelyzet csúcsán, hogy azt hazudhassák a híveknek, lám Viki a gáton harcol a vízzel, Peti meg letojja a magyar családokat?
Nézd meg és ki fog derülni.
Engem kicsit meg is lepett, hogy elmegy. De reménykedjünk, hátha tud majd valamit mondani reagálni a beszélgető partnerére és nem csak a megszokott mantráit fogja nyomni.
#7 [link]
"Péter Magyar
Milyen árulkodó, hogy a jelenleg 3 %-ra mért Mi Hazánk elnöke ott van a “köz”tévében, a 39 %-os TISZA elnöke viszont 215 napja nem kap erre lehetőséget…"
Ezek után azért nehéz lenne nem elmenni.
#2 Tudsz te számolni?
Dolgozik ebben az országban vagy 4 millió ember, a versenyszférában mondjuk csak a fele. Ha csak a minimálbért keresik akkor is több mint 100.00,-forint a munkaadói és munkavállalói járulékok összessége per fő. Az ugye havi 200 milliárd, és szerintem alábecsültem lényegesen a versenyszféra dolgozói létszámát a kétmillióval.
Ha csak 1 millió dolgozót veszünk akik keressenek csak 250.000,-forintot per fő. Ennyit gondolom megkeresnek akár hivatalosan is, bár a média valahol félmilla körül írja az átlagkeresetet nálunk (de hol).
Ebből a 250,000-ből elköltesz a boltban-benzinkúton-kocsmában-moziban 200.000, ez összesen (1 millió dolgozónál) 200 milliárd ft, ennek a 21,26% az az ÁFA tartalma 42 milliárd meg egy kicsi (42,52).
Kur@ára alábecsült összegeket és adófizetői létszámot írtam, tehát hol nincsenek itt milliárdos adóbevételek??? És ezek havi összegek.
Bokros úr mondta hogy jutna itt mindenre ha jól lenne elosztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!