Magánrepcsin mennyiért fogyaszthatnsk a külügyérek pezsgőt és luxusitalokat a li pénzünköb, amiért mi dolgoztunk meg?
Figyelt kérdés
dec. 6. 16:44
1/9 anonim válasza:
Hát mert nagy segítség ez a magyar családoknak!
2/9 anonim válasza:
Szerintem benne van az árban. De azt nem hiszem, hogy sokat italoznának, mert ahová mennek, ott általában szükség van a józan eszükre.
3/9 anonim válasza:
Ha kell az utolsó forintunkat is ráköltjük!
4/9 A kérdező kommentje:
11:12
Mi ebben a provokatív? Hogy a mi pénzünket mire költik az állampártbsn, az közügy. Szerintem. Ja szerintetek nem az, arra azt tudom mondani, hogy ezért tart itt az ország.
dec. 8. 12:57
5/9 SZTANN válasza:
Ha totál részegre innák magukat a luxusrepülőn, a luxusitalokkal - akkor is szinte elenyésző volna az italozásra eső rész.
(Bárcsak semmi mást ne lopnának el tőlünk, csak a piájuk árát - gazdag, boldog ország volnánk!)
6/9 anonim válasza:
180 millió elég lesz? Piát nem, de libamájas szenyó, meg homár, meg kitudjamik sorakoznak ott, aztán éppen belekóstolnak, a többit meg kidobják. Afrancba, arannyal bevont jégkrémet még soha nem ettem, de másnap a kádba wc-znék, felhígítanám, és tállal átmosnám.
7/9 anonim válasza:
A magángépeken utazók ezt egyáltalán nem számolják már. :)
8/9 anonim válasza:
Ingyen van nekik, a repülőkön minden kaja benne van az árban.
9/9 Sághegyi Péter válasza:
Az üzemeltető nagy tételben kedvezményes nagyker áron szerzi be. Ennyibe kerül de nem a Te pénzedből megy. Akkor sem ha baloldali kormány van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!