Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Milyen politikai nézet/oldal ez?

Milyen politikai nézet/oldal ez?

Figyelt kérdés

Nem tudom létezik-e ilyen mozgalom/bárki gondolkodott-e hasonlóan a történelemben, de hova helyeznétek engem akkor, ha röviden nem szeretnék illegális migránsokat (max. ázsiaiakat, de ott is ilyen Kína, Japán, Korea), szeretnék egy egyesült Európát, amibe Oroszország is beletartozik, elfogadom, támogatom és része is vagyok az LMBTQ+ közösségnek, viszont ezek mellett nagyon fontosnak tartom a hagyományokat, azt hogy (nem faji alapon) ki hova született, és hiszek a keresztény Istenben, de a Buddhizmust és Hinduizmust is érdekesnek és hasznosnak találom. Szóval így szeretem ezt a nagyon woke szabadságot is, a kapitalizmust, hogy mindenki szinte azt csinál amit szeretne, de emellett fontosnak gondolom a rendet, biztonságot és a hagyományokat. Emellett még szerintem, akiknek ezeknél is több minden megengedett lenne és irányítanák az országot ebben az esetben, az a régi nemesség lenne, ami visszatérne, nem lenne külön király, hanem vér alapján és közösen. Viszont ide ebbe a körbe be lehetne jutni azoknak akik valami hatalmas áttörést vagy bármi olyat elérnek, ami nagyon nem mindennapi.

Annyira mindkét oldalnak gondolom ezt, mert mindenhonnan van valami amit jónak gondolok, de van ennek valami neve, esetleg emberek akik ezt képviselték? Előre is köszönöm a válaszokat.

ma 04:03
 1/3 Gál Gábor 2024 ***** válasza:

- autoriter-liberális tengelyen zavaros, mert egyszerre akarsz nagy woke szabadságot és egy szűk csoport kezébe adni a hatalmat

- bal-jobb tengelyen jobboldali

- konzervatív-progresszív tengelyen konzervatív (reakciós)

- mérsékelt-szélsőséges tengelyen szélsőséges

ma 05:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Leginkább naivizmus.
ma 05:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Átoperálás és az összesfiaim elvitele a hábiba párti vagyok!

Külön szeretném kiemelni az összes fiaimat, az összeset!

ma 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!