MP az új remény a katolikus fideszeseknek?
Most, hogy MP megjelent a magyar politikában, így a folyamatosan a fideszre szavazgató katolikusoknak is lesz végre, a vallásos hitükkel is egybecsengő, miniszterelnök-jelöltjük?
Ezek után, nem fogják többé tolni, a katolikus egyházfőt is megtagadó, ortodoxok szekerét?
Hát mit mondjak, hogy ne legyen sértő,??
Mondjuk gondold át még egyszer.
Mi köze van Magyar Péternek a katolikus egyházhoz?
Az életvitele elég messze áll a keresztény értékrendtől.
Ad 1: katolikusként én soha nem szavaztam a fideszre. Mivel az egyik legamorálisabb és keresztényellenesebb párt.
Ad 2: Magyarországon jelenleg nincs keresztény párt. Ilyenkor keresztényként a legkisebb rossz elve szerint szoktunk szavazni. Mikor egyszer Ferenc pápát megkérdezték, hogyha nincs keresztény értékeket képviselő jelölt, sőt rossz jelöltek vannak akkor egy katolikus mit csináljon. Ő azt mondta, hogy lelkiismeretünk szerint még kell próbálni a kisebbik rosszra szavazni. A jelenlegi pártok közül - főleg hogy a fidesz van az egyik oldalon - meg mindig a Tiszát gondolom kisebbik rossznak.
Ha a kisebbik rosszra gondolok akkor előre gondolva úgy látom, hogy MP a belügyekbe koncentrál, OV pedig a külügyekre. Mint katolikus értékrendet figyelek. MP családi veszekedéshalmazbol kimenekulő, a tízparancsolatra fittyet hanyó, lop, feleségét elhagyja, becsapja igéretével a benne bizokat.
És ő még csak pályakezdő politikus OVhez képest. Hogyan legyen nekem példaképem egy családos, idegen érdekeknek nem lefekvő OV-vel szemben?
Azt mindenki sürgősen felejtse el hogy egyetlen párt nem lop. Mindegyik lop vagy lopni fog!
Az erkölcsi szinteket nézzuk amikor a pápa ezt mondta, és abban még mindig OV vezet annak ellenére, hogy családja és érdekköre felé osztja a pénzt.
MP pedig Ukrajna felé fogja tolni az adofizetők pénzét, noha az EU visszatartott pénzei beindulnának.
De másik oldalon kifizetné ugyanannyit Ukrajna felé!Amit soha nem kapunk vissza.
Akkor már inkább a magyarok OV érdekköre gazdagodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!