Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hogy lehet, hogy egy baloldalt...

Hogy lehet, hogy egy baloldalt támogató illető neonáci nézeteket vall?

Figyelt kérdés
Rá is kérdeztem, hogy én ezt nem értem, hogyha utálja a zsidókat meg cigányokat sem kedveli annyira, melegeket főleg nem, akkor, mi alapján baloldali? Hisz velük evez egy hajóban... Valaki érti ezt?

nov. 11. 06:29
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom, hogy hasonló módon, mint én vagyok a halászlével. Alapjábavéve, állatbarát vagyok és szeretem a halakat, de a világból ki tudnak kergetni a hal/paprika kombóval, nekem valahogy annyira nem áll össze.
nov. 11. 06:42
 2/10 anonim ***** válasza:
24%
Ha utána olvasol az ideológiáknak, a valós gyökereiknek akkor meg fogod érteni, hogy a nácizmus meg a kommunizmus az ugyanazon gyökerekről származik, ugyanazt vallja - csak a körítés más ami szöveget mellé raknak.
nov. 11. 06:46
 3/10 anonim ***** válasza:
4%
Marx és Engels gyakorlatilag náci volt és Hitler ideológusai voltak?!
nov. 11. 06:48
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
@2 Olvastál életedben Marxot? Hol az istenben van szó rasszizmusról vagy antiszemitizmusról? Amíg az USA-ban még a kampusz területére sem mehetettek be feketék, a Szovjetunióban már rég angolai diákok hallgattak mérnöktudományokat.
nov. 11. 07:39
 5/10 A kérdező kommentje:

De mondtam is neki, hogy pl.egy csomó meleg baloldali. Hogy vallhatja, hogy egy csoportot alkot olyan emberekkel, akiket gyűlöl? De erre nem kaptam érthető indokot...

Nekem ez felfoghatatlan.

nov. 11. 08:11
 6/10 anonim ***** válasza:
#5 Van az a mondás, hogy "ahol a hülyeség elegendő magyarázat valamire, ott nem kell az okot tovább keresni". A totál abszurd az volt amikor megjelentek a "Queers for Palestine" meg "LMBT for Palestine" felvonulók, miközben a palesztínok konkrétan meg is ölik a melegeket, nem csak korlátozzák valamiképpen a jogaikat. De vannak ilyen hülyék akik ennek ellenére értük tüntetnek.
nov. 11. 08:15
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm kettes (06.46) és hatos (08:15) a valaszaitokat! Eddig ezek voltak, amik a legjobban magyarázzák a helyzetet. De így sem értem őket. En a helyükben nem tudnék pl. együtt demonstrálni vagy értekezni olyan emberekkel, akiket utálok... Akkor lehet az ő tüntetéseiken, kb mindenki utálja egymást...?? :D meg lehet azt is amiért kiáll épp, csak nem fogja fel..?? :D

Na mindegy ez csak ilyen költői kérdés.

nov. 11. 08:30
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
@7 Itt nem csak az utálat a probléma. A baloldaliságnak alapja, hogy szolidárisak vagyunk a kisebbségekkel és a rosszabb helyzetben levőkkel. Aki homofób vagy rasszista, az ne akarjon baloldali lenni.
nov. 11. 09:31
 9/10 A kérdező kommentje:

Igen ez is igaz.

Mégis már talalkoztam máskor is olyan baloldalival, aki, ha nincs jelen cigány szidja őket.

De olyan roma segítő programot szervezett, amely patyolgatja őket. Nekem ez elég skizofrén állapotot jelent...

nov. 11. 10:06
 10/10 anonim ***** válasza:

" A baloldaliságnak alapja, hogy szolidárisak vagyunk a kisebbségekkel és a rosszabb helyzetben levőkkel. "

Ez így nem igaz. A baloldaliság alapja, hogy a munka oldalán állsz a tőkével szemben, a szabad piac szabályozását akarod államilag, hogy a vagyoni különbségek csökkenjenek.

Ettől még utálhatod a kisebbségeket.

tegnapelőtt 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!