Hogy lehet, hogy egy baloldalt támogató illető neonáci nézeteket vall?
De mondtam is neki, hogy pl.egy csomó meleg baloldali. Hogy vallhatja, hogy egy csoportot alkot olyan emberekkel, akiket gyűlöl? De erre nem kaptam érthető indokot...
Nekem ez felfoghatatlan.
Köszönöm kettes (06.46) és hatos (08:15) a valaszaitokat! Eddig ezek voltak, amik a legjobban magyarázzák a helyzetet. De így sem értem őket. En a helyükben nem tudnék pl. együtt demonstrálni vagy értekezni olyan emberekkel, akiket utálok... Akkor lehet az ő tüntetéseiken, kb mindenki utálja egymást...?? :D meg lehet azt is amiért kiáll épp, csak nem fogja fel..?? :D
Na mindegy ez csak ilyen költői kérdés.
Igen ez is igaz.
Mégis már talalkoztam máskor is olyan baloldalival, aki, ha nincs jelen cigány szidja őket.
De olyan roma segítő programot szervezett, amely patyolgatja őket. Nekem ez elég skizofrén állapotot jelent...
" A baloldaliságnak alapja, hogy szolidárisak vagyunk a kisebbségekkel és a rosszabb helyzetben levőkkel. "
Ez így nem igaz. A baloldaliság alapja, hogy a munka oldalán állsz a tőkével szemben, a szabad piac szabályozását akarod államilag, hogy a vagyoni különbségek csökkenjenek.
Ettől még utálhatod a kisebbségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!