Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Titeket nem idegesít, hogy...

Titeket nem idegesít, hogy olyan jól élnek a börtönökben?

Figyelt kérdés

Ingyen kapják az ebédet, fűtést, tévét, egészségügyi ellátást, stb.

Aki nem olyan szerencsés hogy bejusson, annak pedig güriznie kell, hogy ezekhez hozzájusson.

tegnap 10:25
A kérdező szavazást indított:
Igen, idegesítő. A börtönökben is fizetni kelljen az ételért, lakhatásért, TB-ért, stb. Aki meg nem fizeti az úgy járt.
Inkább a kevésbé szerencsés börtönön kivüliek életét kellene legalább a börtönszintre javítani valahogy, még akkor is ha nincs semmijük.
9 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:

Engem két dolog idegesít ennél is jobban.

Az egyik, az az, hogy sokszor milyen rövid büntetést kapnak erőszakos bűnözők. Nem érdekel milyen sora van a börtönben, túl hamar ki engedik őket nagyon sokszor.

A másik és ami még ennél is rosszabb, hogy a rabok megússzák azt, hogy egymást össze verik meg csicskáztatják. Tehát éppen a legelvetemültebb emberek akik legjobban megérdemlik hogy üljenek, kis királynak érezhetik bent magukat azzal, hogy a gyengébb, piti bűnözőket csicskáztatják, meg verik, meg dugják. Nem őket sajnálom, pusztán az aki ezt teszi velük az ettől jól érzi magát, és itt ezzel van a baj. Én ezt venném el tőlük, bármi áron. Egy cellában ne legyen a rabok között kis főnök meg góré meg nem tudom még hogy hívatják ezek magukat.

tegnap 10:35
 2/3 anonim ***** válasza:
44%
Abban a kultúrában a börtön olyan mint az egyetem. Ott aztán megtanulsz mindent, lesz belőled valaki.
tegnap 10:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem idegesít.
tegnap 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!