Titeket nem idegesít, hogy olyan jól élnek a börtönökben?
Ingyen kapják az ebédet, fűtést, tévét, egészségügyi ellátást, stb.
Aki nem olyan szerencsés hogy bejusson, annak pedig güriznie kell, hogy ezekhez hozzájusson.
Engem két dolog idegesít ennél is jobban.
Az egyik, az az, hogy sokszor milyen rövid büntetést kapnak erőszakos bűnözők. Nem érdekel milyen sora van a börtönben, túl hamar ki engedik őket nagyon sokszor.
A másik és ami még ennél is rosszabb, hogy a rabok megússzák azt, hogy egymást össze verik meg csicskáztatják. Tehát éppen a legelvetemültebb emberek akik legjobban megérdemlik hogy üljenek, kis királynak érezhetik bent magukat azzal, hogy a gyengébb, piti bűnözőket csicskáztatják, meg verik, meg dugják. Nem őket sajnálom, pusztán az aki ezt teszi velük az ettől jól érzi magát, és itt ezzel van a baj. Én ezt venném el tőlük, bármi áron. Egy cellában ne legyen a rabok között kis főnök meg góré meg nem tudom még hogy hívatják ezek magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!