Melyik párttal szimpatizáltok a leginkább az alábbiak közül? (Fidesz, Mi Hazánk, DK, Tisza)
Én először mindig megnézem, hogy adott párt mire jött létre, mit képviselt indulásnál és hova jutott.
Nagyon színes a paletta, mert egyes pártok akik ellen létrejöttek, most azokhoz dörgölőznek. Ezek hiteltelen élősködők.
A Tiszára soha nem szavaznék, fogalmuk sincs, hogy mit képviseljenek. Az nem értékrend, hogy O.V. leváltása. Ez semmi. Ezek sodródnak a semmibe. Ráadásul saját hazájuk ellen tevékenykednek. A "HAZA" fogalma náluk semmit nem jelent.
A dk-mszp-lmp-momentumnak, és a nemlétező párbeszédnek nincs más választása, mint felcsimpaszkodni a bizonytalan, zavaros, tiszára, mert a megszűnés határára sodródtak. Ezzel pedig csak elbukni lehet a 26-os szavazást.
Két párt maradt a Mi Hazánk és a Kutyapárt.
Inkább el sem megyek szavazni. A mai ellenzék megint össze akar fogni és úgy fognak járni mint MZP aki egyedül a családjával volt kénytelen a közös kudarcot elviselni.
Ennyi link hazug, élősködő pártot még nem produkált a magyar politikai élet.
Csak a Fideszre lehet szavazni, mert kiszámíthatóak, amit megígérnek, azt betartják. Remekül megvédik az országot.
Nem úgy mint a tiszások akik az ország népe ellen szavaznak az eu-ban is. Mind hazaáruló agyhalott.
44 - Orbán csak az év végén 410 milliárd Ft kárt okozott a hazánknak!!!
Ettől kártékonyabb horda nem volt még Magyarországon!
45# "...410 milliárd Ft kárt okozott a hazánknak!!!"
Az ok, hogy több éve tart a feltételességi jogállamisági eljárás, de a hónapokig tartó egyeztetések után, az Európai Bizottság mindig újabb és újabb követelésekkel állt elő. Most nem részletezném, de mindennek van határa.
Ez nem a jogállamiságról szól, hanem a migránsok elutasításáról, a genderlobbiról, a békepártiságról stb. így próbálnak büntetni.
Térdre akarnak kényszeríteni a sok zsarolással, de nem fog sikerülni.
Nincs az a pénz amiért a szuverenitásunkat feladnánk, minket nem lehet megvásárolni.
47 - "Nincs az a pénz amiért a szuverenitásunkat feladnánk, minket nem lehet megvásárolni."Európában legutóbb Enver Hodzsa valósította meg egy nemzet szuverenitását Albániában! !0 évig hermetikusan elzárt nyomor-ország, éhezés, szellemi torzulás s minden, amit egy őrült diktátor el tud képzelni a nemzetével!
Most te is ezt akarod?
Nem lehet megvásárolni??? Mi a lóf@szt adnál el, szerencsétlen?
A nemzeted éhen döglik, te meg itt össze-magyarkodod magad?!
Normális vagy?!
48# "A nemzeted éhen döglik,..."
Te hol élsz, valami elhagyatott tanyán? Az én nemzetem most sokkal jobban él mint bármelyik előző kormány idején. Ezt nem én mondom, hanem lásd az eurostat adatokat, mielőtt itt hőbörögsz veszettül. De gondolom a te ismereteid idáig nem érnek fel.
Én Bp-en élek és nem halok éhen, sőt. Pedig nem vagyok az államigazgatás szekerében, hanem a saját munkámból élek. Tanultam és megállom a helyemet, biztosítva az életem.
Inkább magadba kellene nézned, hogy miért vagy ennyire frusztrált, lehet, hogy magadban kellene keresned az okokat. A saját elcseszett életedért te vagy a felelős, főleg hogy tanulatlan maradtál.
Nem ártana néhány fogalomnak utána nézned, hogy tisztában legyél a valósággal.
Én úgy látom a fideszesek jól elvannak a saját életükkel, mert dolgoznak és jól megélnek. A politikával csak akkor foglalkoznak amikor szavazni kell és stabilizálni kell a jelenlegi rendszert.
A baloldalra pedig 48-as hozzászóló frusztráltsága jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!