Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Melyik párttal szimpatizáltok...

Melyik párttal szimpatizáltok a leginkább az alábbiak közül? (Fidesz, Mi Hazánk, DK, Tisza)

Figyelt kérdés

nov. 1. 11:14
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim válasza:
57%
csak a Fidesz :)
nov. 3. 10:45
 12/51 anonim ***** válasza:
75%
Ha ennyi itt a Tisza fan felvilágosítana valaki mi lenne a Tisza párt pragramja / üzenete azon kívül, hogy "mindenszar" és "orbántakarodj"? Bármelyik tiszás politikus szájából elhangzott már akár csak egyetlen épkézláb ötlet, hogy mit hogyan lehetne jobban csinálni, vagy mivel lehetne a hétköznapi ember életszínvonalát emelni? Vagy csak a jelenlegi kormány ócsárolása és a "mindeszarozás" a "program"? Ha igen, azzal nem lehet választást nyerni, kormányozni meg végképp nem...
nov. 3. 15:03
 13/51 anonim ***** válasza:
16%
Világosítsd fel te magad. :))))))
nov. 3. 16:16
 14/51 anonim ***** válasza:
67%
#13 Bámulatos tudás és érveléstechnika.
nov. 3. 19:04
 15/51 A kérdező kommentje:
nov. 3. 19:10
 16/51 anonim ***** válasza:
38%

[link]

19:04! a fenti linket nyisd meg és olvasgasd nyugodtan.:))))

nov. 3. 19:51
 17/51 anonim ***** válasza:
27%
19:04! megvagy elégedve? tudod értelmezni a Tisza programját? :))))
nov. 3. 21:17
 18/51 anonim ***** válasza:
63%
Elolvastam, kb. azt kaptam amit vártam: grandiózus ígéretek, nulla részlet a megvalósítást illetően (pl. hogy honnan lesz előteremtve a forrás ezek fedezésére, ha már az ígéretek nagy része állami kiadásnövekedést vagy bevétel csökkentést kíván). Ilyeneket én is tudok ígérni, sokkal ez sem különb a kutyapárt féle "örök élet", meg "ingyen sör"-től.
nov. 4. 00:14
 19/51 anonim ***** válasza:
24%

Akkor olvasd el a fidesz programját, Ja hogy nekik semmilyen programjuk sincs, sajnálom ígyjártál.

Ezek tudatába mégis csak MP-re szavazok és nem a tolvaj pedofideszre.

nov. 4. 01:02
 20/51 anonim ***** válasza:
32%

19 - "Ezek tudatába mégis csak MP-re szavazok és nem a tolvaj pedofideszre."

Még ha csak tolvaj, meg pedo lenne... De hát ki sem másznak Putyin se..éből, sőt, már Észak-Korea is beköszönt a képbe!

Ritka egy kártékony horda az Orbán-horda!

Hajrá Tisza!

nov. 4. 05:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!