Szerintetek 2026-ban az elsőszavazók körében milyen arány mutatható a pártokat illetően?
Figyelt kérdés
(Szerintem nagyon kiszámíthatatlan ,én közvélemény kutatásról sem hallottam ezen a téren)okt. 27. 08:22
A kérdező szavazást indított:
Tisza
Fidesz
Egyéb ellenzéki
19 szavazat
3/13 anonim válasza:
F@szospetire fognak szavazni, mert a méret a lényeg!
4/13 anonim válasza:
Hatalmas főlénnyel a Tisza Párt nyer.
6/13 anonim válasza:
A Tisza elsöpri a korrupt pedofideszt és a vezetőjét.
7/13 anonim válasza:
A fidesz szavazók már idős nyugdíjasok 70+. (Meg néhány fiatal persze, de azoknak valamilyen kapcsolata van a rendszerrel)
8/13 anonim válasza:
Pedig ebben a korosztályban is meggyőző fölénye van a Fidesznek. Utána meg a Mi Hazánknak. MP itt nem rúg labdába, a balos törpepártok meg a fasorban sincsenek
9/13 anonim válasza:
A fődisznó az egy letűnt korszak letűnt korrupt embere ő a múlt.
MP és a Tisza meg a jövő.
10/13 anonim válasza:
“ Pedig ebben a korosztályban is meggyőző fölénye van a Fidesznek.”
Lehet, hogy a te ismerőseid közt sok a kommunista Fideszes, de a fiatalok + a diplomások aránya jóval kisebb a nerbandában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!