Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Más országban leselejtezet...

Más országban leselejtezet vonatokkal akarunk előre menni és úton érni Ausztriát?

Figyelt kérdés
Megszületett az új ötlet leselejtezet vonatokat kell vásárolni.

aug. 16. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Ezt ne csak a fidesznek mond. A legtöbb gyár ilyen gépekkel dolgozik, és az ottani erősen ellenzéki személyek is egyetértenek, hogy a régi gépek a legjobbak. Plusz nekik jó, hogy egyfolytában baj van velük, gondolom valahogy megoldják, hogy ne legyenek kirúgva. Mert tényleg, majdnem mindenki a régi gépeket szereti. Sokan megőrülnek az új gépektől, tombolni kezdenek, a cigányok rájuk se mernek nézni. Akkor miről beszélünk. Hol akarunk utolérni bármit is, ha az új dolgok látványát elviselni sem tudják. Nem az új gépek kellenének. Egy felújított kórházban munkaképtelenné válnak az ottdolgozók. Csak romhalmazban tudnak dolgozni. Én ilyet még nem láttam, és szerintem ez rémálom. De sajnos ez van.
aug. 16. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vonattal nyilván. Gyárban más gépek vannak, de akkor is régebbi gépek.
aug. 16. 20:24
 3/6 anonim ***** válasza:
22%
Pofikám még egy ilyen egyszer kérdést sem tudtál magyarul megfogalmazni. Te inkább a magyar nyelvet akard utol érni először, utána lehet hőbörögni!
aug. 16. 20:38
 4/6 Justinianus ***** válasza:
Útonállni akarunk. :)
aug. 16. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincs új a nap alatt. A halberstadti kocsik is így , selejtesként érkeztek annó. Aztán most gyakorlatilag a személykocsi flotta nagy részét adják és jól működnek.
aug. 17. 08:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Van még vasút? Én már 15 éve nem mertem rá felülni, mert nem engedhetem meg magamnak, hogy 200km-es úthoz 6 órát elb@sszak, ha egyáltalán odaér..
aug. 17. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!