Mit tegyek, hogy hithű jó fideszes legyek?
Figyelt kérdés
Még nem mertem meggyónni. De nekem szimpatikus vonder Leyen, és Kamela Haris, meg külföldre járok bevásárolni és benzinért. Külföldön van a bankkártyám meg pénzem. Tudom, hogy ezzel nem az Orbán családhoz fizetem be az adókat, nem az Orbán unokáinak épitem a milliárdos vagyonokat. Ettől még rossz fidesz-szavazó vagyok?júl. 28. 02:39
1/7 anonim válasza:
Mért nem Kabala vagy Kanalas? Bár mondjuk abban igazad van, hogy kellett egy újabb változat mert e-vel még nem írta senki.
3/7 anonim válasza:
Hallgass a szívedre, szavazz a Fideszre!
4/7 anonim válasza:
Teljesen jó fidesz-szavazó vagy, őket nem érdekli ki neked a szimpi meg ki nem. Fogd be a szád, gürizz, fizesd az adókat és szavazz rájuk. A többi nem számít.
5/7 Fsms válasza:
Nekik csak a szavazat számít.
De azért fontos, h mindig dicsérd a gazdit, menj el a béke felvonulásra, ne vedd észre az egészségügy, oktatás gondjait. Gyerekedet szerelő sor mellé add be dolgozni, ne kapjon túl sok oktatást , az veszélyes lenne.
Infláció nincs mindent olcsóbban veszel itthon.
Dicsérd a focit stadionokat, Lölő eszét.
Szóval azért néhány dologra figyelj oda.
6/7 anonim válasza:
Klassz, hogy töröltettétek azt a kommentet ami rámutat, hogy a kérdező nem is fideszes. hanem egy ellenzéki kötekedni akaró troll.
7/7 anonim válasza:
#6: Simán elhisszük, hogy vannak ilyen idióta, agyhalott fidesz-szavazók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!