Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit tegyek, hogy hithű jó...

Mit tegyek, hogy hithű jó fideszes legyek?

Figyelt kérdés
Még nem mertem meggyónni. De nekem szimpatikus vonder Leyen, és Kamela Haris, meg külföldre járok bevásárolni és benzinért. Külföldön van a bankkártyám meg pénzem. Tudom, hogy ezzel nem az Orbán családhoz fizetem be az adókat, nem az Orbán unokáinak épitem a milliárdos vagyonokat. Ettől még rossz fidesz-szavazó vagyok?
júl. 28. 02:39
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Mért nem Kabala vagy Kanalas? Bár mondjuk abban igazad van, hogy kellett egy újabb változat mert e-vel még nem írta senki.
júl. 28. 02:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Tevés Herrisz.
júl. 28. 02:57
 3/7 anonim ***** válasza:
20%
Hallgass a szívedre, szavazz a Fideszre!
júl. 28. 05:17
 4/7 anonim ***** válasza:
45%
Teljesen jó fidesz-szavazó vagy, őket nem érdekli ki neked a szimpi meg ki nem. Fogd be a szád, gürizz, fizesd az adókat és szavazz rájuk. A többi nem számít.
júl. 28. 07:42
 5/7 Fsms ***** válasza:
60%

Nekik csak a szavazat számít.

De azért fontos, h mindig dicsérd a gazdit, menj el a béke felvonulásra, ne vedd észre az egészségügy, oktatás gondjait. Gyerekedet szerelő sor mellé add be dolgozni, ne kapjon túl sok oktatást , az veszélyes lenne.

Infláció nincs mindent olcsóbban veszel itthon.

Dicsérd a focit stadionokat, Lölő eszét.

Szóval azért néhány dologra figyelj oda.

júl. 28. 08:31
 6/7 anonim ***** válasza:
45%
Klassz, hogy töröltettétek azt a kommentet ami rámutat, hogy a kérdező nem is fideszes. hanem egy ellenzéki kötekedni akaró troll.
júl. 28. 10:27
 7/7 anonim ***** válasza:
62%
#6: Simán elhisszük, hogy vannak ilyen idióta, agyhalott fidesz-szavazók.
júl. 28. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!