Fideszesek! Mit tippeltek mennyi idő alatt csinálja ki a fidesz-média uszító hazug mocskos lejárató kampánnyal Magyar Pétert is?
Figyelt kérdés
júl. 19. 18:27
1/7 anonim válasza:
Mivel én nem vagyok fideszes, csak egy becsületes ember, gondolom az én véleményem nem számit.
De szerintem Magyar Péter fogja kicsinálni a fideszt :))))))
2/7 anonim válasza:
Semmifél hazugságról nincs szó, csak tényeket közölt róla a sajtó, eddig semmit nem tudott cáfolni. Szerintem 2026-ban már lényegesen gyengébb lesz a TISZA, mint most.
5/7 anonim válasza:
Tényleg egy ner lovagért aggódtok?
Kicsinálja ő saját magát.
6/7 anonim válasza:
Pont ezt akartam írni. Kicsinálja az saját magát.
7/7 anonim válasza:
Szerintem a Tiszásokat csak megerősítik ezek a lejáratási kísérletek a hitükben. Azt amúgy én se értem, hogy miért nem működik, hisz eddig mindenkinél hatásos volt. A Fidesz helyében stratégiát váltanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!