Ki fog kivel együttműködni a fővárosi közgyűlésben? A Tisza a Fidesszel, a Fidesz a DK-val vagy a Tisza a DK-val?
Fidesz-10,Tisza-10,DK-7 (LMP-3,MKKP-3)
Akárhogy is nézem,valakinek muszáj együttműködni a másikkal. Különben nem lesz meg a többség.
Igazából senki senkivel..
Szép évek lesznek a főváros és Karácsony Gergely Szilveszter Húsvét számára.
Előző ciklusban is együtt tudtak működni Karigerivel azok, akik Budapestért és nem Budapest ellen dolgoztak. Vagyis a kormánypárti képviselőkön kívül mindenki.
Hiába kárognak sokan, hogy Vitézy a Fidesz titkos jelöltje. Akinek egy agysejtnél több van a fejében és nem aludta át az elmúlt éveket, az pontosan tudja, hogy Vitézy mindig a tömegközlekedésért és az azt használó emberekért dolgozott, és soha nem foglalkozott azzal, hogy a hatalmon levők melyik párthoz tartoznak.
Vitézy hiába működik együtt Karácsonnyal, a listája csak 3 főből áll,ami még mindig kevés a többséghez.
A Tiszának is muszáj lenne együttműködnie Karácsony(DK) frakciójával ,hogy meg legyen a többség, viszont a Fidesz csak erre vár,hogy összeGyurcsányozhassa őket, ezért MP nem fog ebbe belemenni.
A Fidesz már azt is emlegeti, hogy Magyar Péter is fideszes, csak trójai falóként van betolva.
A Fidesz már mindent megpróbált Magyar Péter lejáratására és eddig semmi sem jött be nekik.
Rogán még a 444.hu-nak interjút adott, ami egészen eddig mindenkinek tiltott volt.
Érzik a fiúk, hogy nagy a baj, ezért fizetnek téged is, hogy terjeszd a hülyeséget, kérdező!
Hát sztem a Tisza pártnak az lehet egyedül a veszte, ami a Momentumnak is volt,hogy a DK-val együttműködik.
Ha a Fidesz ezért fizet,h én ezt leírom,akkor hülyébbek mint gondoltam :D
De jöhet a lóvé, csak a rubeleket váltsák már át nekem forintra ha kérhetem.
Nem, a Momentumnak, pontosabban a Donáth Anna vezette Momentumnak két másik ok okozta a vesztét.
1. Csak úgy beleállt Gyurcsányba kb. fél-egy évvel ezelőtt, mikor Annácska még elnök sem volt, csak főállású anyuka. Lehet, hogy ezzel csak a DK-tól való különállását akarta hangsúlyozni, de nagyon rosszul sült el. Az jött le belőle, hogy a balliberális oldalon azon a pár szavazaton is veszekednek, ahelyett, hogy a Fidesztől hódítanának el szavazókat.
2. Nem látnak túl a Nagykörúton, nem tudják és nem is akarják megszólítani a vidéki Magyarországot. Nem fogadják el, hogy az átlag vidéki szavazót más érdekel, mint amit ők a belpesti liberális kávéházakban fontosnak gondolnak.
1. Félévvel ezelőtt már rég árnyéka volt önmagának a Momentum, nekik akkor lett volna esélyük rendszerváltó erőnek lenni,ha 2018-ban nem állnak össze a DK-val,de mivel ott megtették, onnantól csak egy X+1-dik törpepárt lettek,akiket semmiben nem lehetett megkülönböztetni a többitől,onnantól már mindegy volt,hogy mit csinálnak. Félévvel ezelőtt,h hogyan Gyurcsányoztak az fél%-ot nem befolyásolt az eredményükben, stabil 5-10%-ot megint elértek volna,2 képviselőt ki tudtak volna küldeni,ha nem jön a Tisza párt. MP ha 2026-ban összeállna a DK-val,akkor ott is elindulna egy lejtmenet.
2. Egyébként az a vicc,h jelenleg vidéken jobb eredményeket értek el,majdnem minden megyei listán bejutottak. Miközben Budapesten nem jutottak be, meg az EP-be sem,amivel elvileg sokkal többet foglalkoztak, de ebből is látszik,h ez már rég nem számított,csak önmagában a Tisza megjelenése elég volt,hogy elsöpörje őket, a megyei listákat viszont még nem állított MP,így ott azért tudtak bekerülni most még.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!