Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit szólnál hozzá ha Magyar...

Mit szólnál hozzá ha Magyar Péter összeállna Márki Zay Péterrel?

Figyelt kérdés

Magyar Péter úgy menne neki a 2026-os választásoknak, hogy koalícióra lépne Márki Zay Péterrel, tehát TISZA-MMM indulna megkísérelni leváltani a Fideszt.

Mit szólnál hozzá?

jún. 12. 00:40
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Én nekem amúgy azért jött fel az ötlet mert függetlenül attól, hogy MZP egy összegyurcsányozott bukott politikus, attól még nekem valahogy mégis ő a legőszintébb. Szoktam követni elég aktívan őt is, és nekem egyedül ő az aki őszinte és önmagát adja. Magyar Péter is egyelőre ezt a látszatot kelti, de az ő karrierje fiatal, így még az ő teljes megítélése nehéz. De jó úton halad.
jún. 12. 06:21
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
10:))))
jún. 12. 07:08
 13/20 anonim ***** válasza:
7%
És szerintetek ha annyi évet kormányozna mint Viktor, nem válna még sokkal rosszabbá? Ugyan már...
jún. 12. 22:35
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi értelme lenne?

MZP pártja gyakorlatilag egy súlytalan one man show, amit már összegyurcsányoztak.

A Tiszának meg van támogatottsága, még ki kell forrnia kicsit jobban, illetve még nem törölték bele a kék fideszt

jún. 13. 00:39
 15/20 anonim ***** válasza:
12%
Nagyon jo.... ket hulye egy par alapon
jún. 13. 01:06
 16/20 anonim ***** válasza:
76%
MZP-nek fontosabb Hódmezővásárhely és bölcsebb is annál hogy ilyen fiatal demokratáknak mondott pedofil szektások összemocskolják azt amit elért. Szerintem koalíciós párt lesz, ő is ott lesz a háttérben de mindenképp ügyes fiatalokra, mindenkire, önkéntesekre, civilekre és az úristenre lesz szükség akik túljárnak Rogánék eszén hogy leváltsák ezt a ránktelepedett förtelmet.
jún. 13. 03:05
 17/20 anonim ***** válasza:
74%

Nekem tetszene, de nem fog megtörténni mert MZP-t kicsinálták, emiatt MP-nek nem igazán tenne jót egy összefogás vele.

Habár szerintem MZP sokkal jobb miniszterelnök lenne, mint MP, úgy gondolom ő stabilabb, gyakorlottabb.

Az ötlet azért sem légbőlkapott mert az én ismerősi körömben pl sokan az MMM és a Tisza között ingadoztak a választáskor, tehát a szavazói célközönségük ugyanazok az emberek. Nálunk a többség taktikai alapon a Tiszára voksolt végül, hiszen ott nagyobb erő összpontosul. De lehet hogy a Tisza végül csak arra lesz jó, hogy kitapossa az utat egy új ellenzék felemelkedésének.

Mindenesetre én bármelyikkel elégedett lennék, csak takarodjon már el a mostani kormány nyugdíjba az összes pedofil, semmirekellő, tolvaj, hazug, sose tudok és nem nyilatkozok semmiről bandája.

jún. 13. 13:48
 18/20 anonim ***** válasza:
2 dudás 1 csárdában lenne. Magyar P. esetében a nyugodtabb Vona Gábor mozgalmának beolvasztását-átvételét, MZP esetében a Róna Péter-féle új Jobbikkal való szövetkezést érezném ésszerű, természetes szövetségnek. Aztán ez a két szövetség koalíciós formában válthatná le a F-t 2026-ban. A Momentum, a Párbeszéd, az LMP nagyjából eltűnik, a Mi Hazánk, a DK, és a Kutyapárt a talán bejutó ellenzéki erő kategóriában nem fog sok vizet zavarni.
jún. 14. 06:45
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

11-es: szerintem pedig Hadházy a legőszintébb, és ő nagyon sokat tesz.

MZP egy piperkőc hólyag.

júl. 8. 15:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Magyarázza már meg valaki, hogy mi az az összegyurcsányozás? És miért beszéltek úgy róla, mintha ő lenne a legfőbb veszély? Mit csinált? Vagy azt szajkózzátok, amit a propaganda nyomat?
júl. 8. 15:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!