Mit szólnál hozzá ha Magyar Péter összeállna Márki Zay Péterrel?
Magyar Péter úgy menne neki a 2026-os választásoknak, hogy koalícióra lépne Márki Zay Péterrel, tehát TISZA-MMM indulna megkísérelni leváltani a Fideszt.
Mit szólnál hozzá?
Mi értelme lenne?
MZP pártja gyakorlatilag egy súlytalan one man show, amit már összegyurcsányoztak.
A Tiszának meg van támogatottsága, még ki kell forrnia kicsit jobban, illetve még nem törölték bele a kék fideszt
Nekem tetszene, de nem fog megtörténni mert MZP-t kicsinálták, emiatt MP-nek nem igazán tenne jót egy összefogás vele.
Habár szerintem MZP sokkal jobb miniszterelnök lenne, mint MP, úgy gondolom ő stabilabb, gyakorlottabb.
Az ötlet azért sem légbőlkapott mert az én ismerősi körömben pl sokan az MMM és a Tisza között ingadoztak a választáskor, tehát a szavazói célközönségük ugyanazok az emberek. Nálunk a többség taktikai alapon a Tiszára voksolt végül, hiszen ott nagyobb erő összpontosul. De lehet hogy a Tisza végül csak arra lesz jó, hogy kitapossa az utat egy új ellenzék felemelkedésének.
Mindenesetre én bármelyikkel elégedett lennék, csak takarodjon már el a mostani kormány nyugdíjba az összes pedofil, semmirekellő, tolvaj, hazug, sose tudok és nem nyilatkozok semmiről bandája.
11-es: szerintem pedig Hadházy a legőszintébb, és ő nagyon sokat tesz.
MZP egy piperkőc hólyag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!