Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Rónai Egonnak (Vagy az atv-nek...

Rónai Egonnak (Vagy az atv-nek) bocsánatot kellene kérnie Magyar Pétertől?

Figyelt kérdés
Még akkor is, ha az atv vezetőitől jött az utasítás a provokációra?

jún. 11. 21:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
80%
Igen, többször is volt bent választás előtt az ATV-ben, emlékszem, ahogy Szöllősi Györgyibe paraszt módon belefojtotta a szót és mellébeszélt...
jún. 13. 12:19
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Csak véletlen pontoztalak le, szerintem is nagyon gáz stílusban beszélt a műsorvezetővel.

jún. 13. 12:39
 23/24 anonim ***** válasza:
76%

Bocs de az atv-s vita semmivel sem volt jobb. Bár én is azt hittem valami értelme lesz annak ahogy egyesek bepromózták azt, a köztévés szereplésük közben..

Szóval röviden ott is 1-2 perces monológ volt, és a közös vita is pár perc volt.. a polgármesterinél is 8 perc.. összeadva mindenkinek az idejét úgy összesen 8 perc.. és beszéltek 2 percet xdd ha jól emlékszem.

De maga a stúdió is olyan proli volt mintha egy garázst rámoltak volna ki.. És ez mind azok ellenére hogy nem volt ott 11 képviselő. Szóval összességében még rosszabb is volt.

Ami sokkal jobb volt az a partizános, de ott is inkább "csak" a polgármesteri.

jún. 13. 17:41
 24/24 anonim ***** válasza:
63%
Hupsz az lemaradt hogy az 5 ös nek válaszolva :)))
jún. 13. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!