Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Rónai Egonnak (Vagy az atv-nek...

Rónai Egonnak (Vagy az atv-nek) bocsánatot kellene kérnie Magyar Pétertől?

Figyelt kérdés
Még akkor is, ha az atv vezetőitől jött az utasítás a provokációra?

jún. 11. 21:34
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Egyéb
56 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
55%
Köböl Anita természetbeni kártérítést nyújthatna neki, amit élőben közvetítenek.
jún. 11. 21:37
 2/24 anonim ***** válasza:
75%
Miert nem tudjatok megnezni a tobbi kerdest? Ez ma mar az ezredik ugyanolyan ATV-MP kerdes. 🤡💩
jún. 11. 21:38
 3/24 Mad Max2 ***** válasza:
21%

Látom beültetek a hintába.

Megkezdődőtt Magyar Petike lejáratása, ez fog menni most 2 évig

Ne legyetek birkák!

jún. 11. 21:40
 4/24 anonim ***** válasza:
62%

Ezen mekkorát röhögtem. 🤣

jún. 11. 21:42
 5/24 anonim ***** válasza:
85%
Én csak azt nem értem,hogy Magyar Péter miért az ATV-t ostorozza,ahova meghívják, miért nem a Köztv-t ,ahol tényleg ignorálják,és félév alatt mindössze 10 percet adtak neki egy nevetséges vitának hívott bohózatban. Az ATV-n volt valódi vita,ahol kifejthette volna a programját(már ha van olyan). Szóval én esküszöm nem értem,mire jó ez a személyes háború az ATV-vel szemben,én értem,hogy idegesíti,hogy az ÖT-ben Hont András hülyeségeket beszél róla, de ha valaki egy országos komolyan vehető politikus akar lenni,annak nem kéne leragadni ilyen pitiáner dolgoknál,különben alkalmatlan a feladatra.
jún. 11. 21:47
 6/24 anonim ***** válasza:
82%

Az a birka aki szerint ha mond valamit Magyar akkor azt kéne tudni bizonyítani is, vagy legalább megismételni a tv-ben aki kb. felszopta a politikai karrierjét?

Még csak véletlenül se az aki meghallgatja tőle újra és újra azokat a féligazságokat amiket már HVG-től DK fórumokig mindenhol lehetett hallani de mégis úgy csinál mintha valami újdonságot hallana.

jún. 11. 21:48
 7/24 anonim ***** válasza:
84%

ma 21:47

Bárki kellemetlen kérdez tőle arra nincs válasz, csak egyből a személyeskedés, támadás. Ennyit tud, lehet még szándékos is valamilyen szinten ez tőle, mert áldozati szerepben szeret tetszelegni.

jún. 11. 21:50
 8/24 anonim ***** válasza:
89%
Miért kellene?
jún. 11. 21:52
 9/24 anonim ***** válasza:
88%
Miért is kéne?
jún. 11. 22:01
 10/24 anonim ***** válasza:
72%

Ahogy a régi filmben, a Tanúban is volt: "Egy brancs maguk!".

Korábban a momentumos csillag FeGyőr volt az aki becsörtetett egy újsághoz és ott tenyerelt rá az újságíró asztalára és kérte tőle számon hogyan is merészelhetett egy újságíró olyasmit leírni az újságban ami neki nem tetszik. Neki legalább annyi esze volt, hogy ellenoldali újságíróknak rongyolt neki. MP viszont annyira sötét, hogy leragadt a NER-es múltjában és még most is abban a hitben volt, hogy az ATV az ellenség, azoknak kell beszólni. Közben ugyanezt megtette szóban az indexszel is meg másokkal is a neki amúgy baráti oldalon.

FeGyőrnek évek kellettek, hogy lejárassa magát, MZP-nek is eltartott majdnem egy évig, MP már csak hónapokig bírja. Jó lesz ha figyelnek a következő messiás kiválasztásánál, mert az már a választási kampányt nem fogja kibírni.

jún. 11. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!