2026 tavasza már nincs olyan messze, szerintem inkább felvesznek kínai hiteleket minthogy megszorítások legyenek, így sem állnak biztos lábakon.
jún. 7. 13:42
2/8 anonim válasza:
Én is inkább a hitelt mondanám. Mostmár mennek le a kamatok, olcsóbb lesz megfinanszírozni az állam működését, mégha ez azt is jelenti, hogy folyamatosan megborul a költségvetési hiány. Isten igazából a fideszt csak az mentette meg egy 2008-hoz hasonló összeomlástól, hogy a nemzetközi pénzpiac továbbra is hajlandó volt állampapírokba befektetni.
jún. 7. 13:51
3/8 anonim válasza:
Most jött ki az eu-s gdp adat, nagyjából az 1. harmadban van a magyar gazdaság. Nem valószínű hogy már szükség lesz ilyenekre ha eddig kibírták
jún. 7. 13:52
4/8 anonim válasza:
Az előző negyedéves GDP már növekedést mutat, én nem számítok megszorításokra.
jún. 7. 13:55
5/8 anonim válasza:
2026-ig el evickélnek még valahogy orbánék aztán ha vége lesz a választásnak és megszavazza a sok leoltott agyhalott őket akkor jön a feketeleves.
jún. 7. 14:38
6/8 anonim válasza:
A jelenleg mért GDP növekedés az áremeléseknek köszönhető és nem a gazdaság fellendülésének vagy bővülésének.
Ha a kormányrúd mögött nagyon megszorulnak akkor megint emelnek a kisvállalkozók terhein és bevetnek újabb különadókat.
Ezeket újból eladják a propagandával. Mucsajröcsögén a Mari néni és a Józsi bácsi veszettül bólogatni fog, hogy a gonosz adócsalók megint megkapták szent kormányunktól a magukét. Utána jön a fekete leves mert Mari néninek és Józsi bácsinak kell majd megfizetnie fogyasztóként ezeket a terheket és az újabb infláció miatt dráguló élelmiszereket. Mari néni és Józsi bácsi mérgesek lesznek de majd a propaganda megmagyarázza nekik hogy a Brüsszel és a háború miatt van.
Legutóbb is ez volt. Ezek csak ehhez értenek. Így oldják meg a problémákat. Garantálom, hogy a jövőben is így fogják megoldani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!