Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Debreceni vagyok, a Debrecenie...

Debreceni vagyok, a Debreceniek kire szavaztok a polgármester választáson vasárnap?

Figyelt kérdés
2024. jún. 7. 08:44
A kérdező szavazást indított:
Jó nekem a mostani polgármester.
Másik polgármestert választok aki nemakar akkugyárat idehozni
11 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
54%
Majd hétfőn megtudod.Itt nem tudsz még semmi értékelhetőt ezzel kapcsolatban.
2024. jún. 7. 08:51
 2/18 A kérdező kommentje:
A mostani polgármester nagyon kábítja az embereket ahol lakok 20 éve nem csináltak semmit most mindenféle csatorna és útépítés zajlik. csak az az érzésem hogy a választások után megint nem történik semmi, ez is ilyen szavazat gyüjtés.
2024. jún. 7. 08:57
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Remélem az ellenzék teleplakátolta a várost, amelyena 60 ezer migráns fel van tüntetve.
2024. jún. 7. 09:01
 4/18 A kérdező kommentje:
A fideszes város vezetés most elkezdett esővíz tartájokat adni a Debrecenieknek ingyen. Erről meg az jutott eszembe hogy így próbálják a lakossági vízfelhasználást csökkenteni, és már készülnek a vízhiányra amit az idetelepített akkugyár fog okozni a hatalmas mennyiségű viz felhasználásával.
2024. jún. 7. 09:04
 5/18 A kérdező kommentje:
Ez a mostani fideszes városvezetés tökéletesen kiszolgálja orbán viktor érdekeit pedig hát nem ezért lettek megválasztva hanem azért hogy a Debreceni emberekért dolgozzanak, sajnos ez háttérbe szorult-szorul a pártérdekek miatt. Fentiek tudatába nekem is az a meggyőződésem mint sok más debreceninek is hogy ennek a fidesz szolgának menni kell, az én és a városom érdekeit képviselje a város vezetés elsősorba és ne egy beteg ember és beteg pártja érdekeit.
2024. jún. 7. 09:11
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
5) többször leírtam már hogy rossz végigmenni a városon.természetesen megvalósult néhány feljesztés uniós pénzből,szépültek a terek,de a sok lepukkant lakás a lényeg ami mindenfelé megtalálható.az mutatja meg az életszínvonal alakulását.mellette a szocializmusból megmaradt szintén elhanyagolt gyárak maradványai mindenféle csövekkel,egy nagy torzó az egész.mellette rosszak az utak,bár ez országos jelenség.Győrben is csak azok az utak jók amelyek az Audihoz mennek, lehet hogy maga a gyár aszfaltoztatta újra,ill ő épített utakat a fene tudja.pusztulat romhalmaz minden,egy csomó mélyszegénységben élővel(Debrecen)
2024. jún. 7. 09:19
 7/18 A kérdező kommentje:
09:19! ez ígyvan . Kevés kis jó történt a város életébe, de ígéretekben nemvolt hiány például a nagyállomásnál beharangozott tömegközlekedési centrumból sem lett semmi pedig erre is nagy szüksége lenne a városnak, aztán az utak is gidres gödrösek és még most is sok kamion és teherkocsi van a város útjain, de beszélhetnék a gyalogjárdák kritikán aluli állapotáról is, és ittvan az az útépítés amiről előzekben beszéltem ezt is megcsinálják de gyalogjárda nem lesz és az aszfaltuton száguldozó autók között kell a gyalogosoknak sasszézni, még amit megcsinálnak abban sem sok köszönet van.
2024. jún. 7. 09:32
 8/18 A kérdező kommentje:

Az akkugyárak betelepítését is úgy adják elő hogy majd munkahelyeket teremt, de hát tudjuk hogy oda hozzák a Kínai meg a jóisten tudja milyen külföldi munkaerőt akkor most szennyezik a vizeinket a levegőnket és még munka sem lesz nekünk Debrecenieknek ezekben a gyárakban akkor most ennek mi értelme?

arról már nem is beszélve hogy ezek a gyárak az ország legjobb termőföldjein épülnek fel.

2024. jún. 7. 09:40
 9/18 A kérdező kommentje:
Ha a régi polgármestert leakarjuk váltani akkor őrájuk kell szavazzunk, Önállóan indul Debrecenben az önkormányzati választáson a Civil Fórum, Gondola Zsolt Zoárd a polgármesterjelöltjük.
2024. jún. 7. 10:12
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
9) Tisza vagy Mi Hazánkos nem is indul?
2024. jún. 7. 10:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!