Településeteken új polgármestert vártok júliustól?
Lehetőleg ne nagyon o'csároljátok a mostanit, vagy a várhatót, csak módjával.. szidjátok (dicsérni lehet).
Akár ha város, ha község a település...
rengeteg fogalom sorolható ide (kulcsszó) néhányat írtam, ha nem is a NEKTEK FONTOSABBAKAT, mert ezek mások is lehetnek...
Direkt nem írok települést, nehogy kampányszagú legyen, elég annyi, h kis város, néhány ezer lakossal. A mi polgármesterünk elég jól működik. Az előző vezetés komoly tartozást halmozott fel, ezt mostanra sikerült kifizetnie a városnak. A közterek rendben vannak, vannak kisebb fejlesztések is.
Van kihívója a polgármesternek, de sztem nem sok esély van, h vezetőváltás történik, az emberek általánosságban elégedettek a mostanival.
A másik jelölt és csapata nekem nem nagyon szimpatikus, mert tolják az erőszakos kampányt, ami leginkább nem a terveikről szól, hanem a mostani csapat fikázásáról. Plusz ismerem is a legnagyobb részüket és tudom, h le se szarják az embereket, csak a pénz, de főleg a hatalom miatt akarnak bekerülni a hivatalba. Talán pont a polgármester jelölt a kivétel, ő elég normális tag.
Összefoglalva: sztem nálunk nem lesz váltás.
Ha várás alatt azt érted, hogy szeretném-e, akkor igen, nyilván szeretném a váltást, mert fideszes a mostani polgi.
De ha a valószínűségre vagy kíváncsi, akkor nem, nem várom, nem látom, hogy lenne érdemi kihívója.
ma 11:55
Én megyek szavazni, rajtam nem múlik, de reálisan nézve nem látok esélyt, hogy ne a fideszes nyerjen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!