Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szégyenné vált mára fideszre...

Szégyenné vált mára fideszre szavazni?

Figyelt kérdés
Én azt is szégyellem, hogy valaha is rájuk szavaztam..

máj. 26. 22:09
1 2 3 4
 31/32 Veteránmacska ***** válasza:
11%

Hasonlítsuk már össze hogy ki a toleránsabb józanabb gondolkodású felfogású oldal európa, vagy oroszország :

Hányszor fel hányta az eu hogy az eus jutatásokat befagyasza hanem azt csinàljuk amit mondanal? Megis tettèk!

Ellenben az oroszok látnal el olcsó gázzal, annak ellenére, hogy ellenük létre jött katonai szövetsèg részei vagyunk, ennek ellenére sose zsaroltak a gázzal ha nem lépünk onnét! Ellenbe az eu, már azért is zsarol, ha nem akarunk ukrajna támogatásában részt venni hadi hozzáàllásban! Hülyés és hálátlan lenne orbàn egy olyan orszàgot szankciózni, aki gázzal látta el a magyarokart sok éven át, de még így szavazott meg szankciókat, és az oroszok mégsem zsarolnak, na de hàború pári szándékkal az oroszok ellen fordulni? Aki toleráns velünk?

Ez lenne az igazi patkànyság részünkről!

Ugyanis a többi párt erről sem beszél, csak ócsároljnak propagandázna, o1g, tolvaj fidesz, stb ! Ti nem hogy összefognàtok, és utànna néznétek hogy egy politikusnak nem az csak az dolga hogy népét menyorszàgba tartsa, ez csak ebből àll!

De kédezen egy másik pártal, 0 tapasztalattal, 0 ismertsèggel egy háborús helyzetbe hogy tartaná fent ezt a helyzetet?

máj. 28. 22:48
 32/32 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem szégyen, de árnyaltabb kérdés, hogy kinek a szégyene.

Amit a Fidesz csinál, valójában senkinek nem jó, max. egy nagyon szűk rétegnek, és annak is csak részben.

Ennek a szűk rétegnek szégyen az, hogy ennyire önző módon állnak az ország vezetéséhez, kvázi együttműködnek abban, hogy elárulják a hazánkat harminc ezüstért.

Vannak azok, akikhez nem jut el az információ, hogy milyen is a Fidesz valójában, csak a propaganda. Ez azoknak a szégyene, akik ilyen helyzetet teremtenek. Csóri kisnyugdíjasnak, akinek nem tellik tévére, ill. szét van mosva az agya, sokkal kevésbé szégyene, ő áldozat.

Van az a réteg, akikhez eljutnak az információk, de nem tudnak, vagy nem akarnak gondolkodni, mert lusták, és csak megszokásból szavaznak. Nekik szerintem szégyen. Ha lusta gondolkodni, és objektíven tájékozódni, akkor legalább legyen következetesen lusta, és ne is szavazzon.

És van az a réteg, akit megfélemlítettek, vagy öt kiló krumpliért megvettek. Ezek az egy tál lencsések. Ez is szégyen, részben a szavazók szégyene, de annak is, akik ezt a helyzetet teremtették.

aug. 4. 09:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!