Szégyenné vált mára fideszre szavazni?
11# Akkor tehát azzal sincs bajod, hogy a kormány olyan törvényeket hoz magának, amivel szétlophatja az országot, mert mindezt demokratikus módon teszi.
Amíg van egy választás, addig hiába mocskos a körülmények 80%-a, neked úgyis tiszta dolog lesz egy ilyen döntéshozatal.
Nem csoda, hogy a fidesz bármit megtehet az országgal.
#12 Nem, tényleg nem csoda.
Amíg ti ennyire hülyék vagytok és ilyen marhaságokat találtok ki mert nem vagytok hajlandóak szembenézni a valósággal, hogy a kedvenceitekből nem kérnek az emberek, addig persze, hogy a fidesz fog nyerni.
#12: Az első mondatodat úgy kezded, hogy "Tehát". Levezeted a logikát, amivel arra a végkövetkeztetésre jutottál, hogy nincs bajom a Fidesz egyes cselekedeteivel?
Azzal vitázol itt kommentek óta, hogy az embereknek joguk van a véleményükhöz, és hogy mivel demokráciában élünk, a szavazati jogukhoz is. Erre most ugrasz egy hatalmasat és két, egymással nem összefüggő dolgot kötsz össze. A kérdés az volt, hogy szégyen-e a Fideszre szavazni, erre válaszoltam, ebbe álltál bele. Érvelési képesség nincs, logikai láncolat nincs, csak átkokat szórsz és képzelt dolgokkal vagdalkozol, és olyan elvakult vagy, hogy felfoghatatlan a számodra, hogy attól, hogy valaki nem húzná karóba a Fidesz szavazókat, még nem feltétlenül támogatja is a Fideszt. Szörnyű.
Inkább az a szégyen mikor valaki egyéni haszonból szavaz, tudja, hogy, az országot tönkretették, de még hivalkodik is vele, büszkélkedik, hogy ő kormánypárti, okos ember:)
Meg a propagandisták irritálóak.
A nagyon buta emberekre nem igazán lehet haragudni, amiért rájuk szavaznak.
Nem az.
Én 2002 óta mindig a Fideszre szavaztam, és ez így marad egyenlőre!
13# A logika az volt, hogy neked bármeddig elfogadható az eredmény, amíg demokráciának csúfolják a rendszert.
Ennyi erővel pedig kína és oroszország is neked megfelelő demokrácia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!