Miért nem segíti a Fidesz a 25-65 év közöttieket?Őket miért hagyják az út szélén?
Figyelt kérdés
A kormány segíti a 25 év alattiakat és a 65 év felettieket?És mi van a 25-65 év közötti emberekkel?Ők nem érdeklik Orbánékat?Nélkülük is meglesz a kétharmad?Le van szarva ha ők nem a Fideszre fognak szavazni?2024. máj. 23. 21:47
11/22 anonim válasza:
Hát én ebbe tartozom, és az alacsony SZJA meg a rezsicsökkentés nagy segítség.
12/22 A kérdező kommentje:
Nekem is nagy segítség lenne ha kevesebbet kéne adóznom de a Fidesz megvan az én szavazatom nélkül is.Elég ha a fiatalok és a nyugdíjasok rájuk szavaznak a többi már nem számít nekik.
2024. máj. 23. 22:22
13/22 anonim válasza:
Bocsánat, segítsetek már kérlek, hogy milyen rezsicsökkentésről beszéltek?
14/22 anonim válasza:
Fogalmam sincs, milyen rezsicsökkentésről van szó, 90%-ban egyedül élek egy szaros panelban, mégis minden hónapban 50 ezer fölött van a rezsim. Külföldön élő barátaim is ennyiket fizetnek, vagy még ennyit sem, csökkentés nélkül.
15/22 A kérdező kommentje:
Nekem ennél magasabb már ne legyen a rezsim mint ami most van.Enni is kell,utazni is kell,ne vigye el az egész fizetésünket a rezsi.
2024. máj. 23. 22:32
16/22 anonim válasza:
Nem hagyják az út szélén őket, - rájuk vezénylik a túlélőket, hogy tapicskolják meg rajtuk az anyaföldet!
17/22 anonim válasza:
Érdekes: 2006-2010 közt hogy ugatta a nép, hogy: "Mennyé dóóógozni! Mindenki maga boldoguljon!". Hova tűnt az a lendület?
18/22 anonim válasza:
A pedofidernyák Orbánisztán a birkák országa.
A van egy kis eszed lelépsz, vagy nyelsz tovább.
Üdv Ausztriából.
19/22 A kérdező kommentje:
Magunk is boldogulunk,a Fidesztől nem számíthatunk segítségre.De ha már nem segíti a Fidesz a mi korosztályunkat, legalább ne is hátráltasson.Márpedig a Fidesz inkább hátráltat az előrejutásban,minthogy segítene.
2024. máj. 23. 22:48
20/22 anonim válasza:
A Fidesz eljátsza, hogy segít miközben morzsákat lök vissza abból ami az "államnak" fizetendő munkabérköltség, áfa, vagyonszerzési illeték, jövedéki adó, különadó, nyereségadó, környezetvédelmi termékdíj, stb címén beszed!
Ez olyan pont, mint amikor víz alá nyomják az ember fejét, de dobnak neki egy szívószálat "segítseégnek".. Így csak szépen lassan fog menni gfulladni órák alatt, nem percek alatt!
Hülyének nézik az egész lakosságot, közbe meg már rég ássák Magyarország sírját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!