Van arra némi esély, hogy a baloldali választók félreteszik az Orbán fóbiát és nem gyűlöletből hanem ésszel szavaznak az EP és a Polgármester választáson?
Tudom én, hogy baloldalon divatosabb jobban gyűlölni Orbán Viktort mint a haza érdekeit nézni, de talán van egy kis remény, hogy most ésszel szavaznak.
Nem kell Karigeri a fővárosnak, nem kell több acsarkodó, hazaáruló EP képviselő Brüsszelbe.
Jó lenne elgondolkodni, azon mit nyer aki bosszúból szavaz!
Sokan írtátok, hogy a Fidesz ellen kell szavazni a haza érdekében…
Kellene kicsit olvasni, tájékozódni, esetleg egy két könyvet elolvasni.
Néha át kellene gondolni a történelem órán tanultakat ilyesmi…
Aztán talán változna a véleményetek.
Persze ha a baloldali média hisztinél leragadtok és még apuci veszi a kakaót meg a lekváros buktát akkor nehéz értelmes kommenteket írni.
Na de majd ha sikerül felnőtté válni és esetleg lesz egy jó balos kormány akkor majd megértitek, majd akkor lesz ám nyavalygás, meg kivándorlás…
Persze, szerencsére taknyos kölykök nem szavazhatnak, így 26-ban is meg lesz a 2/3.
Aztán majd a kis fütyülőtökkel mehettek megint tüncikézni, a transznemű gazdáitokkal! 😀
"Sokan írtátok, hogy a Fidesz ellen kell szavazni a haza érdekében…
Kellene kicsit olvasni, tájékozódni, esetleg egy két könyvet elolvasni.
Néha át kellene gondolni a történelem órán tanultakat ilyesmi…
Aztán talán változna a véleményetek."
Mi megtettük. Ezért az a véleményünk, ami. Te megtetted?
Na kis libsi pajtások!
Én 18 éves koromban 1 évre bevonultam katonának. Már ezt se bírnátok ki.
Majd leszereltem és innentől kezdve a magam lábán állok.
Jelenleg van egy 240nm házam, amit a két kezemmel építettem, 8 szoba 3 fürdőszoba. Felneveltem 4 gyereket. 3 gimnazista egy most szerzi meg a második diplomáját.
Havi 1 millió körül keresek, tavaly 15,6millió volt a bejelentett adózott jövedelmem.
Évente kétszer “nyaralok”.
Végig éltem balos, és fideszes kormányokat, elszenvedtem jó és rossz intézkedéseik hatását.
Elolvastam legalább 1000 könyvet. Soha életemben nem próbáltam semmilyen drogot, nem loptam, nem hazudtam. 25 éve boldog házasságban élek, a magam által megtermelt gyümölcsöt zöldséget eszem, és ha szép az idő akkor a 70nm-es teraszomon, grillezek ez a hobbim. Nem okoz gondot, az autószerelés, villanyszerelés, főzés, könnyedén szerzek ismerősöket, barátokat, és életem során három embert mentettem meg a biztos haláltól, a legbüszkébb arra vagyok, hogy kihoztam egy 88 éves nénit egy égő házból.
Az, hogy nulla élettapasztalattal megpróbáltok politizálni szánalmas és kiábrándító.
Lehet mindezt utánam csinálni, aztán majd beszélgetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!