Van arra némi esély, hogy a baloldali választók félreteszik az Orbán fóbiát és nem gyűlöletből hanem ésszel szavaznak az EP és a Polgármester választáson?
Figyelt kérdés
Tudom én, hogy baloldalon divatosabb jobban gyűlölni Orbán Viktort mint a haza érdekeit nézni, de talán van egy kis remény, hogy most ésszel szavaznak.
Nem kell Karigeri a fővárosnak, nem kell több acsarkodó, hazaáruló EP képviselő Brüsszelbe.
Jó lenne elgondolkodni, azon mit nyer aki bosszúból szavaz!
máj. 7. 18:58
2/21 anonim válasza:
Ésszel fogunk szavazni Karigerire. Ebben biztos lehetsz.
3/21 Koplárovics Béci válasza:
" nem kell több acsarkodó, hazaáruló EP képviselő Brüsszelbe."
Egyetértünk! Én is azt remélem, hogy nem lesz fideszes képviselő, aki csak háborúzni jár Brüsszelbe!
4/21 anonim válasza:
Nem nézed elmeháborodottnak a "baloldaliakat" ? A fóbia racionális ok nélküli félelmet ill. ellenszenvet, irtózást jelent. Politikai szavazás mindig rejt magában jelentős mértékű érzelmi elemet, de ez nem feltétlenül jelentősebb a racionális meggondolásoknál.
5/21 anonim válasza:
Ésszel szavazok, pont ezért nem szavazok a Fideszre.
6/21 anonim válasza:
Pont ahogy írod, minél kevesebb fideszes kell polgármesternek és EP képviselő is. Ez a haza érdeke, mindenféle Orbán gyűlölet nélkül.
7/21 anonim válasza:
Eleve undorító Orbánt és a haza érdekeit egy mondatban említeni.
8/21 anonim válasza:
Cuki, hogy azt gondolod: aki nem a Fideszre szavasz, az bosszúból szavaz.
9/21 anonim válasza:
Magyarország érdekével ellentétes Orbán kormányzása. Ld.:Lengyelország-uniós források.
10/21 DK-s válasza:
Vagyis értsünk egyet azzal akivel nem értünk egyet?
Ha a hülyeség fájna, ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!