Megnéznél egy Vona Gábor 2RK kormányzást és miért?
Igen,mert bár Vonát régebben nem kedveltem ,de úgy tűnik mostanra benőtt a feje lágya és egyre értelmesebben gondolkodik, olyan politikát képzel el,ami talán kevésbé szólna a sárdobálásról, mint az eddigiek.
Illetve vesztenivaló nagyon nincs, a jelenlegi kormánynál sztem csak jobb lehet.
2-es
Nekem is hasonló a véleményem.
,,Vonát régebben nem kedveltem ,de úgy tűnik mostanra benőtt a feje lágya és egyre értelmesebben gondolkodik, "
Ezt én is hasonlókép gondolom.
"Nem, Vona rasszista úgy tudom."
És az miért baj?
Én megnéznék egy 2RK kormányt. Már 2018-ban is Vonára szavaztam.
Viszont most inkább választom a Tiszát, mert nekik van esélyük a kormányt megszorongatni.
7-es
Az oldal válogatás nem feltétlenűl a pillanatnyi érdek,esély a győzelemre utal.Lehet ,hogy tényleg átment egy gondolkodásbeli változáson.
Én személy szerint ,ha később úgy dönt ,hogy centrumról áttér baloldalra pl:liberalizmusra akkor én támogatom.(Támogatás formája:Aláírom az ajánlásaikat,esetleg petícióikat stb.)
Támogatsz egy teljesen hiteltelen alakot? Oké, hogy valaki mérsékeltebb lesz ahogy öregszik, de Orbán eljutott a térdre csuhásoktól a nemzethy keresztényig, Vona a karlangetős, behívjuk az iráni forradalmi gárdát tól a visszafogott Wishes Steeve Jobsig.
Van egy rossz hírem, az oldalváltogatás pillanatnyi érdek szüleménye minden politikusnál. A szélsőjobb ideológiával megfogható tábor létszáma korlátos, Vona ezt elérte és amikor kellett még több szavazó akkor elkezdett "cukisodni", majd amikor mégsem jött össze akkor a szélsőjobb keménymag lépett és új pártot csinált és minden kezdődik előről.
Nem ment át semmilyen változáson, most is azt mondja, amit az általa megcélzott szavazótábor hallani akar, akárcsak az összes többi magyar politikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!