Igaza van Koltay Gábornak, hogy "Magyarország 40 évvel le van maradva a világtól"? Akkor minek a Fidesz kormányzás ha ekkora a lemaradás még mindig?
5 évvel volt lemaradva, de a fidesz megoldotta hogy ez 40 év lemaradássá változzon.
Szolgálati közlemény: Keresünk tanárokat, és orvosokat, hozzáértés nem szükséges.
Egy külföldi szerint igen, le van maradva.
Egy átlag magyar szerint...? Nincs lemaradva, nekünk ez így elég jó így, csak legyen gulas, pálesz, osztan fetrenghetünk tovább a *arunkban.
Az a legnagyobb gond, hogy Trianon egy egységes seb volt a magyarságban -bennem is lipcsiként, végigjártam az egykori területeket, láttam, mekkora volt Magyarország-, de ahelyett, hogy megpróbálták volna ezt a sebet, ha nem is begyógyitani, de legalább elfogadtatni, az EU adta lehetőségekkel, ehelyett, még rá is tólnak még 10 másikat.
Mélyebbnek érzem az ország mentális állapotát, mint valaha életemben.
#7 Ne betegedj meg, vagy ne járjon iskolába a gyereked, vagy ne kelljen öreg szülődet ápolnod, vagy ne vessen szemet valamelyik NER-lovag a vállalkozásodra, vagy ne épüljön NER bánya a házad mellé, ...
Akkor meg kell változtatnod az előbbi véleményedet.
Szerintem az a 40 év van több is. "vármegye" 74 éve nincs, a fejlett országokba a vallás és az állam két külön intézmény évszázadok óta itt nem.
Az ország lakosainak mentális állapota pedig pszihológiai mintatanulmány lehetne.
Ez még csak nem is lenne gond, a gond az hogy ez a lakosok felének megfelel és gyűlölködik a másik fele irányába és kiírtaná, deportálná, bebörtönözné aki nem olyan mélysötét fasiszta mint a kormány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!