Ha megnyernem a lottón a főnyeremény és adnék belőle a Fidesznek akkor lehetnek a partlistajukon befuto az országgyűlési kepviselovalasztason?
Figyelt kérdés
ápr. 28. 14:34
1/6 anonim válasza:
A Fidesz fordítva működik. Ha eleget nyalsz, képviselő lehetsz, és akkor ők fogják adni neked a milliárdokat
2/6 anonim válasza:
Nem.
Előtte bizonyságot kell tenned, hogy magyargyűlölő és oroszország párti is vagy.
Csak így lehetsz hithű Fideszes.
3/6 anonim válasza:
En Fideszes vagyok, de sem magyargyűlölő, sem oroszpárti nem vagyok. Na pont ezért nem tud megrendíteni az ellenzék, mert idióta minden teóriájuk. Hát álljon közéjük a fene.
4/6 anonim válasza:
#3 Gratulálok, éppen most idiótáztad le az ország egy jelentős részét. Még hogy nem magyargyűlölő...
5/6 anonim válasza:
"En Fideszes vagyok, de sem magyargyűlölő, sem oroszpárti nem vagyok."
A kettes elfelejtette hozzátenni, hogy valamelyik kormánytagnak a vérrokona is kell legyél a bősz nyalás mellett, akkor van egyáltalán esélyed arra, hogy bármit kapj (de akkor sem esélyes, max. kihalásos alapon).
Te, mint szorgos jobbágy senki, nem kapsz paripa-pikulát sem, mert csak a szavazatod számít, téged ezért tartanak. Felőlük éhen is dögölhetsz, csak húzd rájuk az X-et négyévente.
6/6 anonim válasza:
Na pont az ilyenek közé nem állok, már kezdtek dührohamot kapni. Hajrá Viktor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!