Ha ez a cikk igaz, jó helyre került a lottó főnyeremény?
Lehet, de itt alapítványokat nevesít, hogy kiket fog támogatni, szóval valószínűleg köze van a nyerteshez, mert utána elég szembeötlő lenne, ha ez nem lenne igaz.
Viszont lehet, hogy újságírók besegítettek stilizálni, illetve megírni.
Hát ezen jót nevettem.
"Én is sok boldogságot kívánok önnek, és a legfőbb nyereményt: a megvilágosodást, a hataloméhségtől való megszabadulást, a nemzet igazi ügyeinek és problémáinak felismerését."
Hát igen minden magyar mindent jobban tud a másiknál.
"de van egy olyan sanda gyanúm, hogy ezt a levelet egy szellemíró írta, valahogy túl mívesen fideszes írás,"
Hát persze.
Február 11-ig görgess le, ott írja ez a míves fideszes szellemíró.
,,Én már rég elveszítettem a fonalat, és akárcsak barátaim, az ilyen pártokat és egyéb politikai szervezeteket és aktivistáikat mind közönségesen bolsiknak tituláljuk, mert azt tapasztaltuk, hogy bármilyen ideológiát is fitogtatnak, az a bolsevizmus reinkarnációja."
Amikor a bolsevik MSZMP utód párt lapja bolsizik.
Most ezen sírjak, vagy nevessek?
Ha nyertes befizeti az adót, máris többet tett, mint a párbeszéd politikusa :XD
Ha én nyertem volna a szóban forgó összeget, függetlenül a húzás előtti politikai álláspontomtól azt gondolnám, hogy jobb, ha az országnak stabil kormányzása van, amit az esetleg nyerő ellenzéki pártok nem tudnának biztosítani.
"Ha nyertes befizeti az adót, máris többet tett, mint a párbeszéd politikusa :XD"
Igen többet tett, a korrupt Fideszért. A befolyt összeg nagy része elmutyizódik, csak egy szánalmas kis kolonc jut a magyaroknak belőle. Istenem, micsoda stabilitás valóban, a könnyem is kicsordult bele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!