Még mindig a FIDESZ a legjobb választás?
Ugyan, mi az az elvitathatatlan jó eredményük?
Amihez kétharmad kell, és úgy tökéletes, ahogy van? - Én egy ilyet nem tudnék mondani.
Amihez feles többség elegendő, és jó, de nem támogatta volna benne valamilyen jelenleg ellenzéki párt, olyat se tudnék mondani.
Néhány olyan ügyet tudok mondani, ha nagyon összeszedem magam, amit jónak tartok tőlük, de abban az ellenzék is támogatta volna, ill. ha ellenzéki pártként benyújtják, akkor is támogatták volna.
Olyat viszont rengeteget, hogy kétharmaddal jóvátehetetlen kárt okoztak az Magyarországnak szándékosan vagy bénaságból.
Még az első Orbán-kormány is nagyon pocsék volt. Nyilván én sem rajongtam a Bokros-csomagért, de megértettem, hogy szükség volt rá, és bár nem tartottam tökéletesnek, eléggé sokat segített a forint megerősödésében.
A Fidesz utána leállt a gazdaság stabilizálásával, aratta le a Bokros-csomag lassan érő gyümölcsét, amit nem épp jó irányban használt.
Mondjuk, jobb lett volna akkoriban euróra váltani, amikor először lehetett, de nem, mert akkor a Fidesz nem tudott volna csalni többet a költségvetéssel olyan könnyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!