A Munkáspárt hány képviselőt küldhet majd az EP-be?
Ha nem azt mondom,amit a Fideszesek és DK-sok, akkor egyből troll leszek
Hihető
#10Mikor van világos? Ha süt a Nap, vagy be vannak kapcsolva a lámpák, vagy amikor Thürmer Gyula azt mondja, hogy világos van? A gondolatmenet azonos.
Az unokám szerint a kapitalizmus jó, úgyhogy a kérdés eldőlt.
Thürmer nem bolond, tudja mikor van világos
És azt is tudja, hogy hány szágalékot fog elérni a Munkáspárt az EP-választáson
Thürmer természetesen tudja, mikor van világos. A kérdés arra irányult, hogy a hívei is tudják-e.
A választók is tudják, hogy a Munkáspártra akarnak szavazni? Mert szerintem ez lesz a meghatározó.
Azért nem ment oda senki, mert már első nap odament a szavazók nagyrésze, hogy aláírjon neki
És a 20 ezer megvan már szerintem, csupán folytatja a gyűjtést, mivel mindenki így tesz, és a végén majd elmondja a konkrét számokat is.
#27 Tehát, azalatt a negyedóra alatt, amíg ott voltam, nem írt alá neki senki. A többieknek igen, holott - mint írtad - mindenki folytatja a gyűjtést. Ezek szerint a MP már kimerítette a tartalékait. A pontos számokra majd jun. 9-én visszatérünk.
Nem írtad meg, hány %-ra számítotok. Most nincs kék cédula, max két számjegyű (?) lesz az eredmény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!