Én szerintem meglepően sok szavazatot fog kapni. Karácsony Gergely (DK jelölt) ha nyernek is tuti nem lesz többsége majd a gyűléseken.
Az pedig nagyon jó, mert Vitézy majd meg tudja állítani őt, hogy még több hü**lyeséget csináljon a várossal Geri. Ez mondjuk Geri javát szolgálja sajnos, de legalább a Városét is.
Valószínűleg elég szoros lesz. Egyébként ha az elképzeléseiket nézem én nem látok sok különbséget Karácsony és Vitézy víziói között, mindketten alapvetően egy zöld,gyalogos és tömegközlekedés barát programban gondolkodnak, inkább csak a megvalósításnak a módjában,módszerekben vannak véleménykülönbségek köztük. Hovatovább azt sem tartom kizártnak, hogy együtt tudnak működni a későbbiekben bizonyos ügyek mentén,függetlenül attól,hogy melyik nyer, legalábbis egy normális országban ez egy polgári minimum lenne.
2024. ápr. 15. 21:02
2/8 anonim válasza:
Én nagyon remélem, hogy Karigeri nem kapja meg az 50%-ot és második fordulóra kerül sor Vitézy és Karácsony közt, mert akkor szerintem Vitézy kényelmesen tudna nyerni.
2024. ápr. 15. 21:03
3/8 anonim válasza:
Inkább ő mint Szentkirályi ásványvíz 😅
2024. ápr. 15. 22:36
4/8 anonim válasza:
Szentkirályi nyunyóka a legrosszabb választás amit el lehet képzelni!
2024. ápr. 15. 22:47
5/8 anonim válasza:
✎ 2/ válasza: „Én nagyon remélem, hogy Karigeri nem kapja meg az 50%-ot és második fordulóra kerül sor Vitézy és Karácsony közt, mert akkor szerintem Vitézy kényelmesen tudna nyerni.” (2024. ápr. 15. 21:03)
Közel 14 éve nem reménykedhetsz ilyenben.
„12. § (2) „Polgármester, főpolgármester az a jelölt lesz, aki a legtöbb érvényes szavazatot kapta.”
↑
2010. évi L. törvény a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásáról hatályos szövegéből.
Ez 2010. június 14-től változatlan szöveggel van hatályban.
2024. ápr. 16. 00:35
6/8 anonim válasza:
Azért kellett Vitézy mert Szentkirályira még a Fideszesek sem szavaznak :D
2024. ápr. 16. 01:12
7/8 anonim válasza:
Őszintén szerintem Vitézy Dávid a legjobb jelölt. Nem gondolnám hogy ő fogja megnyerni, de ettől függetlenül láthatóan jó szavazatokat fog kapni. Az érzelmiségiek, a jó gondolkodásúak szerintem rá fognak szavazni. Reméljük Gerit letaszítja a trónról.
2024. máj. 16. 16:15
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem az összes közeli ismerősöm, családtagom rászavaz, de nem hiszem, hogy nyerni fog sajnos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!