Fidesz, Tisza és DK koalíción kívül lesz még olyan párt, amelyik eléri az 5%-ot az EP választáson?
#1 Vagy cipő... attól függ. :D
Nehezen megjósolható ez, egy valamiben vagyok biztos, hogy az MHM nem veszít a táborából, így az tuti, DK-t ugyebár te is készpénznek veszed, azt én már nem, hogy nem veszít jelentősen a támogatottságából, mert szerintem igen. Nagy vesztesek lehetnek a Momentum, az MKKP, tulajdonképpen a 2RK is, mert lehet többet tudott volna összehozni ha Magyar Péter nem lép színre, legkisebb vesztese ennek nyilván a Fidesz lesz, de nem lehet nagy jóslatokba belemenni, Magyar Péter gyak. egy ugyanolyan médiahack-et követ el jelenleg, mint amilyet csinált anno a Jobbik egy kicsit más eszközökkel, de lényegében ők is ezt csinálták, no most arra nem egy ilyen agresszív média adott választ, mint amilyen jelenleg a kormánymédia, a módszerek is változtak, aljasodtak, szóval lehet itt még komoly támadás a kormány részéről is, de simán lehet ellenzéki pártok részéről is, ahogy Magyar is előállhat még valamivel, nem tudni... Utoljára ennyire kiszámíthatatlan az EP választás talán 2009-ben volt. Az is beleszólhat ebbe némileg, hogy idén először van egy időben az önkormányzati választással és azért csak-csak másképp szavaznak így sokan.
Meglepetés (már ha az), akit nem hoztál fel lehetségesként az az LMP lehet. Ügyes húzás a részükről Vitézy és ha működik az, amire gondolok, hogy működik, hogy egyszerre van a két választás, az LMP nem teljesen esélytelen.
Mi Hazánk Mozgalom és Magyar Kétfarkú Kutya Párt.
Habár az utóbbinál ötletem sincs, hogy mit akarnak elérni...
Nem, csak a Csuti törpe a "Magyar Agyhalottak Bégető Pártja" - ra, és Döbrögi "Hazug Propaganda Agymosott Hívei" pártra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!