Össze fog omlani a kapitalizmus?
Előbb utóbb igen.
Mert a kapitalizmus ill kapitalisták(vállalkozók,gazdag emberek) sajnos hatalmas nagy mértékben halmoznak.
Ismerek ilyen gazdag embereket ,akiknek a számlájukon simán van 40millió és semmire sem használják ,csak úgy éldegélnek ,mint egy normál ember a sok millió pedig porosodik a széfjükben vagy a számlájukon.
Ha költenek is belőle akkor is csak keveset ezzel is gyengítik a magyar gazdaságot.
Mivel ,hogy a felhalmozott pénzük nem jutt vissza a körforgásba.
Szóval előbb utóbb megfognak bukni a saját felhalmozási mániájuk végett.
Én szerintem gazdasági összeomlás lesz főleg akkor amikor a szegényebbek rájönnek arra ,hogy hozzájuk képest semmit nem keresnek.Illetve a világ forrósodik nyaranként a termés egy része kiszárad úgy ,mint valamelyik évben.Drága lesz az élelem.A szemét szigetek,dombok és a globállis felmelegedés nől.És majd elérkezik a világ arra a szintre ,hogy megakarja menteni magát ,de nem leszrá pénze így az alsóbb rétegek fellázadnak és a gazdagabbaknak a vagyonát újra osszák vagy szimplán államosítják.Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!