Elmúlt 1 évben nőtt vagy csökkent az életszínvonalad?
Figyelt kérdés
Jobban élünk mint egy éve?ápr. 5. 18:16
11/17 anonim válasza:
60-ezerből üdültem. Azt nem mondtam, hogy Hawaii-n és egész hónap alatt...
12/17 anonim válasza:
Illetve úgy értettem, hogy tudok-e vajon még egyszer elkezdeni gyűjteni és spórolni. Ha nem akarok lemondani a belföldi utazásaimról, akkor jelenlegi pénzügyi helyzetben nem. Bár most már annyi helyen voltam és kezdek úgy lelassulni, hogy talán le fog apadni ez nálam.
13/17 anonim válasza:
Haza kellett jönnöm pár hónapja ausztriából és most itthon dolgozok, elvagyok keseredve.
Van lerakott pénzem bőven, de azt, hogy itthon dolgozok 7-800 euróért nagyon nem tartom igazságosnak ezt a semmi fizetést, ha úgy döntenék itthon maradok, pár éven belül drasztikusan csökkenne az életszinvonalam.
Itthon 1200-1400 eurós fizetés alatt csak stagnálsz, nem olcsóbb az élet mint kint. Az élet pedig nem abból kellene hogy álljon, hogy kifizetem a számlákat, illetve veszek élelmiszert majd ezzel kinulláztam a fizetésemet... :/
14/17 anonim válasza:
Nőtt, de csak azért, mert nem vagyok munkanélküli. XD
15/17 anonim válasza:
Csökkent, és félek, hogy egyre rosszabb lesz. Van tisztességes munkánk mindkettőnknek, és nem 8 osztályt végzettek vagyunk, de semmi lehetőségünk kitörni ebből egyelőre...
16/17 anonim válasza:
9+ & 12+
Jelentem, hogy nálam visszaállt a rend és extra költés nélkül vagy üdülés nélkül újra van megtakarításom. Ezért is üdültem már négyszer és jelentkezek tanfolyamra. :-)
17/17 anonim válasza:
Nőtt. Minden évben emelkedik a béren 100 ezer forinttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!