Ha Thürmer Gyula meghal vagy kiszáll a politikából akkor a Magyar Munkáspártnak még lesz jövője vagy az is megszünik létezni?
1-es
Hát igen.
Nagyon nagy fordulatnak kellene az emberek gondolkodásában bekövetkezni ahhoz ,hogy megforduljon a párt sorsa.
Ott a Fidesz, DK meg a többi dísz
Ha igazi rendszerváltást akartok, akkor a megoldás: Magyar Péter
Mi akik a Fidesz rendszerben születtünk, mi egy centrista-jobboldali ideológiában hiszünk
Én személyszerint abban látom a nagy hátrányukat ,hogy ők is Orosz barátok ideológiailag is ,amivel nincs baj ,hogy ha húznak az ororszok felé is ,de ez ne a nyugat rovására történjen.
Az interjúik alapján!Konkrétan ,hanem is így ,de kimondták.
Most jelenleg én szerintem az lenne a legjobb ,ha a szakítanának minden Orosz kapcsolatukkal ideológiailag ,mert hogy ők a wiki szerint lenninisták is.Én szerintem nagyobb lenne az esélyük a győzelemre ha szimplán Marxisták lennének és nem feltétlenül lennének euszekptikusok ,csak akkor ha az Eu-val egyáltalán nem tud össze csiszolódni.
,,Marxisták lennének és nem feltétlenül lennének euszekptikusok"
Ha ez így lenne akkor talán át tudnának csábítani magukhoz a mérsékelt baloldaltól pár szavazót.
“Ha igazi rendszerváltást akartok, akkor a megoldás: Magyar Péter”
Jó vicc. Magyar Péter egy magát MZP-ként eladni próbáló Karácsony Gergely.
"Ha igazi rendszerváltást akartok, akkor a megoldás: Magyar Péter"
Tehát az, aki a fidesz rendszerében ült és jól érezte magát 14 évig, az lenne a rendszerváltás? :DDD
Jó vicc. Magyar Péter lejáratta magát, és egyébként mindenki, aki legkésőbb 2015-ben nem állt fel.
"Mi akik a Fidesz rendszerben születtünk, mi egy centrista-jobboldali ideológiában hiszünk"
Ti, akik a fidesz rendszerében születtetek 14 évesek lehettek max.
A hiteteket meg vigyétek a templomba, a politika nem hitről kellene szólnia. Pont azért jutottunk ide, mert most is hit alapján szavaznak. Ebből nem kérünk mi, értelmes emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!