A fidesz mit akar kezdeni azzal a problémával ,hogy a rossz szándékú emberekkből több van mint a normálisokból?
"Tapasztalatt a hétköznapokból."
Én meg pont az ellenkezőjét tapasztalom. Normális szinte minden ismerősöm, rosszindulatúakat egy kezemen meg tudom számolni.
De egyébként lényegtelen ,hogy így van-e vagy nem ,mert attól még fennáll a probléma ,csak éppen nem akkora mennyiségben ,mint ami a kérdésben van.
De egyébként a mennyiség környezettől függ.Valaki körül több van valaki körül kevesebb.Vagy pedig ő,ők a rossz szándékúak.
Ezzel lényegében megfogalmaztad, miért teljesen értelmetlen anekdotikus érvelésre hagyatkozni.
Tehát mostmár én is megkérdezném, alátámasztja bármi is a kérdésbe foglalt állításod?
Hol a statisztika művész úr? 1-2000-es fős felmérés
"A fidesz mit akar kezdeni azzal a problémával ,hogy a rossz szándékú emberekkből több van mint a normálisokból?"
Hol a hejesírrás.
18-as:
Mit?
Miden gyárba,céghez,iskolán kívül lévő gyakorlati helyekre küldjenek ki ellenőröket.Rajta ütés szerűen ,akiknél lehet panaszt tenni.
Egy megoldás
Ki?
Orbán Viktor és haverjai
Konkrétan miért?
Azért ,mert egy is sok belőlük nem hogy ha még négyen vannak ill még a normálisok is félelemből melléük állnak.
Milyen jogon?
Ha a nem normálisok megtehettnek mindent akkor mi is tehessünk velük bármit.Szemet szemért fogat fogért elv alapján pl.
De az semm baj ha igazságtalan ,az igazság szolgáltatás velük szemben ,mert ők sem igazságos emberek.Némeiken pedig nem lehet változtattni (árulkodó adat lehet az életkora.Ha idős kb.35-40-50éves az illető akkor azon már nem lehet változtattni ,mert volt arra annyi ideje ,hogy ő magán változtasson.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!