Szerinted hány éveseknek kellene a országot kormányozni irányítani?
Figyelt kérdés
A válaszaitoknak a miértjére is kíváncsi lennék!márc. 11. 13:21
A kérdező szavazást indított:
20éveseknek
30éveseknek
40éveseknek
50éveseknek
60éveseknek
70éveseknek
80éveseknek
27 szavazat
1/7 MDaniel98 válasza:
Nem a koruk számít. Ott van Biden és Trump elméletileg mindketten hatalmas tapasztalatokkal rendelkeznek az üzlet és a politika terén mégis mindegyik sötét mint az éjszaka.
2/7 anonim válasza:
Nekem mindegy ki és hány éves.
Csak ne olyan hülye legyen mint a Fidesz, és az ellenzék 80%-a.
3/7 anonim válasza:
A 40+-os kor lenne a megfelelő sztem.
Már van élettapasztalatuk.
Még nem öregek, szellemileg teljesen frissek.
Fizikálisan is rendben vannak.
Ismerik a régiebbi dolgokat, de nyitottak az újdonságokra is, tudnak új dolgokat tanulni.
Most nyilván egészséges negyvenesekre gondoltam, nem lecsúszott alkesz negyvenesekre.
4/7 Gál Gábor 2024 válasza:
Én a reprezentatív képviselet híve vagyok, egy ezerfős országgyűlést szeretnék, ahol arányosan képviselik a lakosságot nem, nemzetiség, vallás, életkor, végzettség, jövedelmi helyzet... stb. szerint.
5/7 Gál Gábor 2024 válasza:
*Tehát kerekítve kb.:
-10: 97 fő
10-esek: 99 fő
20-asok: 124 fő
30-asok: 129 fő
40-esek: 163 fő
50-esek: 122 fő
60-asok: 126 fő
70-esek: 93 fő
80-asok: 39 fő
90+: 6 fő
6/7 Senior Séf válasza:
Az első fidesz kormány negyvenesekből állt. Jól csinálták a dolgukat?Akutya faszát!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!