A Fideszesek igazságtudatának köszönhető, hogy Novák Katalin & Varga Judit lemondott?
Nem rég a perlamentba egy balliberális képviselő - nem tudom a nevét, azt hiszem Schmidt Maria fia - elmondta, hogy a Fideszeseknek köszöni, hogy van lelkiismeretük és lemondatták Novák Katalint és Varga Juditot. Körbement a közvéleménykutatás és azonnal látta a Fidesz, hogy a saját szavazóinak komoly igazságtudatuk van, egy pedofil ügy nem fér bele. Mennie kell a két legjobb női párosnak a politikában. Ha már a dollárbaloldal képviselője is ezt mondja, csak igaz lehet nemde?
Valóban igaz lehet, hogy a fideszes szavazók igazságérzete, lelkiismerete, vallása révén kellett mennie Katalinnak és Juditnak?
Ahogy a 2-es írta.
Lecserélhető kis senkik voltak mindig is.
Hát nézd, vegyünk egy kő egyszerű példát. Tegyük fel, hogy véletlenül meghúzom az autódat. Vegyünk erre két forgatókönyvet.
1: becsengetek, és elmondom, hogy véletlen volt, természetesen állom a költségeket.
2: egy év múlva tök véletlenül rájössz, hogy én törtem meg a kocsidat, és egy éve lapítok, hátha nem derül ki. Majd amikor ebből egy k.rva nagy botrányt csinálsz, akkor szívhez szóló monológot nyomok, hogy én mindent a legjobb hiszemben, a te érdekeidért tettem, ha esetleg eközben véletlenül hibát követtem el, akkor majd a jóisten előtt elszámolok.
Szerintem a második esetben nekem is a k.rva anyámat, nem?
Ungár ironizált itt.
A fidesz annyira alja már, hogy még ennek az esetnek a kapcsán is mozgósítani kellett a Kubatov-listát és felhívni a potenciális szavazóbázist, hogy ők vajon mit gondolnak. Mivel a válaszok alapján úgy érezték, hogy Vitya felelőssége is szóba kerülhet, meg hát gyomorforgató az egész ügy, így beáldozták a két "gyalogot", akik egyébként igen messze álltak a szakmailag jó politikustól.
ma 14:25
Lecserélhető senkik voltak, de akkor Varjú László, Fegyőr, Gréczy Zsolt annyira fontos elemei az ellenzéknek, hogy őket nem lehetne háttérbe húzni jogerős ítélet/ választói felháborodás mellett se?
"Valóban igaz lehet, hogy a fideszes szavazók igazságérzete, lelkiismerete, vallása révén kellett mennie Katalinnak és Juditnak?"
Nem igazán értem ezt a romantizált megközelítést, elvégre nem hiszem, hogy a pedofília és a pedofíliához köthető bűnök, bűnsegédelések elítéléséhez olyan nagy igazságérzet és lelkiismeret kellene.
Szerintem az már régen rossz, ha azon kell csodálkoznunk, hogy "lám, úgy tűnik van olyasmi a világon, ami már a fideszeseknek is túlzó"...és ez a valami pont egy pedofília bűnsegéd szabadon engedése volt... Egyáltalán mi lenne még ennél alább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!