Milyen következménnyel járhat ha igazak amit Magyar Péter állít?
Idézem Pétert
"Csak hogy világos legyen, az akkori igazságügyi miniszter jóval a Schadl-ügy kirobbanása előtt kezdeményezte Völner Pál államtitkár leváltását. A miniszterelnök ehhez nem járult hozzá, így Völner a helyén maradhatott…"
Azt mondja nem kell félni, nem olyan erős a rendszer mint gondoljuk
Egy normál országban bizalmatlansági eljárás keretein belül, vagy még ezt megelőzendően a miniszterelnök lemondásával, felelősségvállalással kellene, hogy egy ilyen járjon, egy olyan országban, mint a miénk, megmondom őszintén, fogalmam sincs.
Szerény személyem szerint ebbe bele kellene bukjon a kormány és a kormányfő, de nem túl sok esélyt látok erre.
Azért a jobbágy mentalitás és opportunizmus milyen szintje szükséges ahhoz, hogy ha én elvállalok egy miniszteri beosztást és látom hogy a helyettesen egy szarcsimbók és le akarom váltatni, de azt mondják hogy az illető marad, én nem veszem a kalapom, hanem tűröm, hogy ha suttogva is de bevádoljanak egy pegazus, meg egy behajtó maffia üggyel, meg teszetoszasággal, hogy azt sem tudom merre az előre?
Mert Varga művésznő végső soron ezt csinálta...és még a pedobűnbak szerepet is bevállalta.
Ez engem arra emlékeztet, amikor Rajk László beismert minden abszurd vádat amit a koncepciós perében felhoztak ellene és még kivégezni is hagyta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!