A DK fórumát ellenzékiek zavarták meg vagy belső marketing történt?
Olvasom, hogy valaki megzavarta a fórumukat. Nem szokták ezt tenni. A másik oldal utálattal távol szokott maradni. Lehet, hogy ez egy belső akció egy szép marketingfogás, hogy sokan meghallgassák a műsorukat, hogy hát mit mondhattak. Nahát a Fidesz ezt teszi stb. Az első kérdése, „2004-ben miért uszította a székelyeket és a magyarokat egymás ellen ebben az országban?”. Azt gondolnám a kérdés miatt, hogy Fideszes, hiszen az ellenzéki szavazók nagyon a külhoni magyarok ellen lett kondicionálva. Klárika elvenné a szavazati jogukat és a helyette beengedett afrikai, ázsiaknak pedig szavazati jogot adnak. Ez egy külön mese
Viszont utána folytatta : "„Maga elárulta az összefogást. Szégyellje magát! Maguk miatt tart itt ez az ország! Menjenek innen, takarodjanak az országból”. Mondjuk ezt inkább egy ellenzéki, aki nem DK-ás mondana ilyet. Lehet Momentumos? Most a Momentum és a DK egymás ellen van.
Mi lehetett ez?
Én a Mi Hazánkat és a Fideszt kizárnám, egyértelműen valamelyik összefogásbeli párt tagja vagy szimpatizánsa.
Az elmúlt időkben a Momentum egyre jobban hisztizik azon, hogy nem ők a domináns ellenzéki párt, és folyamatosan vizionálják hogy ők lesznek azok. Mint a hisztis gyerekek.
Én rájuk tippelek.
"Olvasom, hogy valaki megzavarta a fórumukat. Nem szokták ezt tenni."
De, szokták, csak nem mindig veszik fel.
Egy kis városban, amikor épp a főtéren mentem át, akkor a momentum tartott fórumot és csak káromkodni odamentek fideszesek. Nekik ez a normális viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!