Tis így érzitek?
"Az oké, de mire fel is vállaltak 7 gyereket? "
Gondolom arról hallottál hogy azt sugallja orbán hogy vállaljatok sok gyereket.
"Gondolom arról hallottál hogy azt sugallja orbán hogy vállaljatok sok gyereket."
Na ne gyere már ezzel a szar dumával, nem az Orbánnak csinálod a gyereket, és felelős szülőként arra is gondolni kell, hogy fel tudod-e majd nevelni!
"A kormány propaganda most is azt harsogja hogy szüljetek sok gyereket."
Ember, te most csak játszod, hogy ostoba vagy, ugye? Magyar ember nem vállal gyereket csak azért mert "kormány propaganda". Az M1-es szutyok max a nyugdíjasok agyát főzi meg, de ők ugyebár már nem nagyon vállalnak gyereket...
"Ember, te most csak játszod, hogy ostoba vagy, ugye?"
Ez lenne a személyeskedés? Ez csak egy ártatlan kérdés volt, mert nem tudom eldönteni, hogy troll vagy-e, vagy tényleg komolyan gondolod amit leírtál...
Amúgy nem vagyok fideszes, és mélységesen elítélem azokat, akik mindenféle háttér nélkül a semmibe vállalnak gyereket, pláne ha ilyen számosságban! Létezik fogamzásgátlás! Most jött rá, hogy ezeket a gyerekeket etetni is kell majd? És mi lesz az iskoláztatással? Később a lakhatással?! 7 ember életét rontotta el a felelőtlen viselkedésével a szülő! Hát gratulálok!
"Ebben a mai orbán rendszerben szinte senki nincs biztonságba bárki bármikor utcára kerülhet"
7 gyereket max akkor vállalnék be, ha egymás után kétszer megnyertem az eurolottót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!