Az emberek miért nem szavaznak Toroczkaira?
Egyrészt tele van a párt neonáci tagokkal. Másrészt könyveket nem égetünk akármennyire nem tetszik amit tartalmaz. Harmadrészt sokan egyszerűen ideológiai okokból sose fognak szélsőjobbra szavazni.
"Dúró Dóra, az ATV műsorában arról beszélt, hogy Orbán Viktor a fajok keveredéséről szóló beszéde a Mi Hazánk szavazóinak szólt." -> :D Ez annyira szép és sokatmondó.
32, nem "neonácik" meg nácik, ez biztos. Nézzetek már rá Novák Elődre, vagy akár Torockaira... Nálunk amúgy sincs igazán nácizmus, és a szélsőjobb is enyhe, inkább radikális, mint szélsőjobb. Nem lehet a lakosság 10-20%-a "náci".
Ha azt mondom, hogy XY, az ATV műsorában arról beszélt, hogy Orbán Viktor a transzneműekről és queerekről szóló beszéde a Momentum szavazóinak szólt... - Az nem azt jelenti, hogy mindenki imádja a transzneműséget a Momentumban vagy a baloldalon. Sokan tényleg nem akarnak bizonyos rasszokkal keveredni...
Könyvégetés meg a demokratáknál szokott lenni, a 2. vh után is volt mindenféle demokrata könyvégetés, és ma is be van tiltva sok könyv, ami 100 éve népszerű volt, az emberek nem is tudnak a létezésükről. Betiltották, mert leírták benne, hogy mondjuk az izraeliták hogy adósították el Kárpátalján a ruszinokat.
Kedves kérdező!
Nekem a Mi Hazánk egyszerűen nem szimpatikus, sőt káros jelenségnek tartom.
Sokszor hergelnek csúsztatásokkal, sokszor látszik hogy felét sem hiszik annak amit mondanak de látják hogy ezzel a retorikával lehet 5-10%ot szerezni.
Amúgy ha minden kicsit is liberális pártot DK csatlósnak és sorosbérencnek tartasz, akkor hogy nem veszed észre, hogy a MHM a Fidesz vazalluspártja?
Nekem egy olyan párt sincsen, amelyet feltétel nélkül támogatnék, ehhez legkelözelebb a kutyapárt van, mert ők hitelesek és sok szimpatikus törekvésük van (és más pártokkal szemben ők aktívak kampányidőszakon kívül is), legkevésbé pedig a MHM q radikalizmusa ,összeesküvéselméletei kultúrálatlansága és teljes hiteltelensége miatt.
Lehet velem nem egyetérteni, de a kérdésedre válaszolva én ezért nem szavazok Toroczkai pártjára .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!