Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az emberek miért nem szavaznak...

Az emberek miért nem szavaznak Toroczkaira?

Figyelt kérdés
Orbán,Gyurcsány már bizonyított,rablók.Mi értelme ezeket váltogatni?

2023. dec. 18. 21:09
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Szerintem a jobbikot kicsinálták.Túl hazafias volt,most már összenőttek a dk-val.Az vágom,hogy az emberek nagy része szimpátia alapján dönt.El sem olvassák a programot.De hogy lehet szavazni egy ilyen ukránsimogató kungfupandára,aki szemrebbenés nélkül hazudik és leköpi a saját szavazóit is?Döbbenet.
2023. dec. 18. 22:19
 12/35 anonim ***** válasza:
77%

Én azért nem szavazok rájuk, mert nem értek egyet azzal, amit képvisel.

Az odáig rendben van, hogy valaki hazafi, csak én nem azt látom jónak a haza számára, amit ő.

Jelenleg számomra Vona Gáborék, a Momentum, MZP és a Kétfarkúak szimpatikusak.

2023. dec. 18. 23:38
 13/35 A kérdező kommentje:
13,momentum,kkp?Wtf?Ezek konkrétan mit képviselnek?
2023. dec. 18. 23:49
 14/35 A kérdező kommentje:
Ezek a pártok konkrétan a dk nyúlványai.
2023. dec. 18. 23:51
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
14: Szerintem nem, de nem kell egyetértened.
2023. dec. 19. 00:05
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Előző a 15-ösre ment.
2023. dec. 19. 00:06
 17/35 anonim ***** válasza:
79%

Mert a többség valós változást akar. Ki a többség? Nem, nem a fidesz szavazók, a videó végén kiderül kik azok. :

[link]

Ebből a videóból pedig kiderül, hogy amit a mihazánk javasolt, csak a fidesznek kedvez. :

[link]

2023. dec. 19. 05:38
 18/35 anonim ***** válasza:
76%

Könyveket darálni, megbocsájthatatlan bűn egy kultúrált országban.

Értem, hogy, ha szavazóként ez imponál neked, értem, hogy ez mit jelent Magyarországon, viszont, aki politikusként ilyet tesz, az se nem kultúrember, se helye nincs a politikában, a pártjával együtt.

2023. dec. 19. 06:38
 19/35 anonim ***** válasza:
35%

"Normális ember nem darál le könyvet, főleg nem rivaldafényben."

Jah, oda ne rohanjunk már egy ilyen érvtől. Más tonna számra könyvekkel tüzel, de gondolom az nem baj. Ez is megint tipikus a kákán is a csomó keresése.

Kérdező: azért nem szavaznak az emberek rá, mert a 13 év agymosás után nem létezik csak Orbán és Gyurcsány, továbbá nem Krisztustól számitják az időt, hanem mindent 2006-tól. Az egybiteseknek ennyi a kapacitásuk és sajnos belőlük van a legtöbb.

2023. dec. 19. 06:52
 20/35 anonim ***** válasza:
34%
20, lassan jársz, tovább élsz, nem kell rohanni sehová sem, csak ne daráljon le könyvet nyilvánosan, kamerák előtt, vagy ne elgyen politikus.
2023. dec. 19. 07:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!