Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Orbán a fél világot is átutazz...

Orbán a fél világot is átutazza, hogy az "Őrült" argentín elnökkel és a sikkasztással gyanúsított brazil exelnökkel bratyizzon. Mit szóltok ehhez fideszesek?

Figyelt kérdés
Guba a gubához?
2023. dec. 11. 13:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
#4 A "mindenhova" az neked annyit jelent hogy Argentína, Törökország, Türk tanács meg Mr. Trampli?
2023. dec. 11. 16:05
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
#10 Na ja, ez nem a semmiért pofátlankodik oda ahova.
2023. dec. 11. 16:05
 13/21 anonim ***** válasza:
50%

"ezért kellene pártpropaganda gyűlölet uszító aljas hazug kampányok helyett a magyarok életére jövőjére egészségügyre és oktatásra költeni csilliárdokat"

Én ezt értem, de te mit értettél meg a kérdésemből?

2023. dec. 11. 17:09
 14/21 anonim ***** válasza:
42%

Ez az "őrült argentin" kifejezetten Amerika és ukránbarát, valamint BRICS, Oroszország és Kína ellenes, ráadásul ott ölelgette Zelenszkijt a beiktatása után.

Ilyenkor nem támad némi zavar az erőben balliberális oldalon?

2023. dec. 11. 17:23
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

"Ilyenkor nem támad némi zavar az erőben balliberális oldalon?"

Nálunk nem nagyon szokott.

Mindent és annak az ellenkezőjét megmagyarázzák 5 perc alatt, csak túl sok logikát ne keress benne...

2023. dec. 11. 17:27
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
#14 Akarod mondani a fideszes oldalon?
2023. dec. 11. 17:29
 17/21 A kérdező kommentje:

17:09

Nem fogok kisregényt írni, de ha a kérdésekkel akárcsak egyetlen elkárhozott lelket is meg lehet menteni, mert kinyílik a szeme, már nem volt hiábavaló.

2023. dec. 11. 18:40
 18/21 anonim ***** válasza:

"ha a kérdésekkel akárcsak egyetlen elkárhozott lelket is meg lehet menteni, mert kinyílik a szeme, már nem volt hiábavaló"

Jó, így értem, és a szándékkal tudok azonosulni. A módszertan szerintem kontraproduktív, de jobbat sem tudok.

2023. dec. 11. 20:33
 19/21 A kérdező kommentje:
Levonom a következtetést. Orbán loholása Zelenszkij után akár a fél világon át is, egyszerűen szánalmas.
2023. dec. 13. 23:43
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem, Milei meghívott egy csomó politikust, de szinte senki nem ment el. Orbanunk meg ha már úgyis meghivták, ráadásul Argentínába, ahol a vallás nagy szerepet tölt be, kapott az alkalmon hogy hitvallásos asszonykáját elvigye egy ilyen helyre. Ennyi
2023. dec. 14. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!