Orbán a fél világot is átutazza, hogy az "Őrült" argentín elnökkel és a sikkasztással gyanúsított brazil exelnökkel bratyizzon. Mit szóltok ehhez fideszesek?
"ezért kellene pártpropaganda gyűlölet uszító aljas hazug kampányok helyett a magyarok életére jövőjére egészségügyre és oktatásra költeni csilliárdokat"
Én ezt értem, de te mit értettél meg a kérdésemből?
Ez az "őrült argentin" kifejezetten Amerika és ukránbarát, valamint BRICS, Oroszország és Kína ellenes, ráadásul ott ölelgette Zelenszkijt a beiktatása után.
Ilyenkor nem támad némi zavar az erőben balliberális oldalon?
"Ilyenkor nem támad némi zavar az erőben balliberális oldalon?"
Nálunk nem nagyon szokott.
Mindent és annak az ellenkezőjét megmagyarázzák 5 perc alatt, csak túl sok logikát ne keress benne...
17:09
Nem fogok kisregényt írni, de ha a kérdésekkel akárcsak egyetlen elkárhozott lelket is meg lehet menteni, mert kinyílik a szeme, már nem volt hiábavaló.
"ha a kérdésekkel akárcsak egyetlen elkárhozott lelket is meg lehet menteni, mert kinyílik a szeme, már nem volt hiábavaló"
Jó, így értem, és a szándékkal tudok azonosulni. A módszertan szerintem kontraproduktív, de jobbat sem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!