Jól sejtem, hogy a "digitális állampolgárság" program igazi célja a kínai típusú megfigyelőállam kiépítése?
Nem értem a problémáját azoknak, akik nem értenek egyetet a digitalizációval, meg hogy megfigyeli őket az állam. És akkor mi van? Egy vagyunk a többszázmillióból, majd azzal lesznek elfogalva a hatóságok, hogy a mi életünkben turkáljanak + Garantálom azok zsebében is ott lapul a GPS-s okostelefon, akik ellenzik azt, hogy központilag tudva legyen az hogy ki hol van, mit fizet, stb. Meg aki nem bírja elengedni a készpénzt... Már rég kivontam volna az összes papírfecnit, menjen minden digitálisan.
Az hogy pl Kínában visszaélnek vele, az az ő bajuk, az EU-ban azért lenne annyira szabályozva, hogy pl vkit a világnézete miatt nem érné hátrány a megfigyelés miatt. Viszont ezzel a módszerrel többezer gyilkosságot/erőszakot/emberrablást lehetne megelőzni, vagy a megtörténteket kideríteni, ha mindenkiről tudnánk hogy hol van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!