Miért baj az, ha Hatvanpusztát majd Orbán Viktor (is) örökli? Ez nem a jogállam egyik alappillére, a magánvagyon védelme?
Nekem nincs bajom azzal, hogy vannak gazdagabb emberek, akik megküzdöttek a vagyonukért.
Csak a hatvanpusztai kecóval az a gond, hogy az közvagyonból lett lopott magánvagyon.
Kedves kérdező!
Orbánnal kapcsolatban szerintem ne gyere a jogállammal, mivel ő az aki teljesen semmibe veszi azt.
Az emberek ágyon vannak adóztatva, ami önmagában még nem lenne baj, de pénz nem lesz értelmes dolgokra költve, sok fideszes politikus vagy fidesz közeli ember gyorsan gazdagodik, miközben az emberek lassan elszegényednek (vagy legalábbis sokan).
Nem mondom azt, fogy az adó az lopás, de ha így kezelik azt, ezen érdemes elgondolkodni.A magántulajdont a fidesz csak akkor tartja tiszteletben, ha róla van szó.
Az meg hogy az emberek ezt akarták szerintem nem igaz. Az emberek jelentős része nem szavazott a fideszre(Kétharmadról beszélünk, de ez a mandátumok kétharmadát jelentik nem a szavazatokét.) és sokan akik rájuk is szavaztak, nem értettek mindenben velük eggyet, a korrupció miatt pedig minden fideszes ismerősöm ugyanúgy puffogott, attól függetlenül hogy rájuk szavaztak.
Amúgy meg milyen népről beszélsz?
Az ország végletesen megosztott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!