Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért baj az, ha Hatvanpusztát...

Miért baj az, ha Hatvanpusztát majd Orbán Viktor (is) örökli? Ez nem a jogállam egyik alappillére, a magánvagyon védelme?

Figyelt kérdés
2023. nov. 2. 23:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A magánvagyonnal nincs semmi baj, kivéve, ha olyan közpénzből származik, amely elvesztette közpénz jellegét...
2023. nov. 2. 23:15
 2/14 A kérdező kommentje:
Ha ezt akarja a magyar nép, nincs értelme ezen rágódni. Veszett fejsze nyele.
2023. nov. 2. 23:17
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
#2 Csakhogy nem ezt akarja a magyar nép.
2023. nov. 3. 01:47
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én tök elfogadom. Semmi probléma nem lenne ezzel. Az én problémám az az, hogy ragaszkodunk ahhoz, hogy demokráciának és jogállamnak hivjuk az országot, amikor már rég nem az. Nekem ez a rohadt nagy problémám ezzel a történettel. Kapja meg ez a nyomorék, amit akar, vigye az országot. Csak ne hivjuk az országot köztársaságnak és jogállamnak és ne játszuk el a szavazást újra és újra, amikor egy büdös nagy kamu az egész.
2023. nov. 3. 07:32
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs bajom azzal, hogy vannak gazdagabb emberek, akik megküzdöttek a vagyonukért.

Csak a hatvanpusztai kecóval az a gond, hogy az közvagyonból lett lopott magánvagyon.

2023. nov. 3. 08:09
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel azt akarod mondani, ha bármilyen technikával lopok, az már az én magánvagyonom? Ahhoz már senkinek semmi köze?
2023. nov. 3. 09:07
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
#6 Nem. Nem lophatsz bármilyen technikával és magánvagyonná nyilvánítanod. Először meg kell változtatni a törvényeket a saját szád íze szerint, hozzád hű embereket be kell ültetni a az igazságszolgáltatás minden szintjére és viheted az ország vagyonát. Igen, ez már nem lopás, "jogszerűen" csinálják, büntetlenek maradnak. Elméletileg jogállam, gyakorlatilag állami maffia.
2023. nov. 3. 21:20
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Orbánnal kapcsolatban szerintem ne gyere a jogállammal, mivel ő az aki teljesen semmibe veszi azt.

Az emberek ágyon vannak adóztatva, ami önmagában még nem lenne baj, de pénz nem lesz értelmes dolgokra költve, sok fideszes politikus vagy fidesz közeli ember gyorsan gazdagodik, miközben az emberek lassan elszegényednek (vagy legalábbis sokan).

Nem mondom azt, fogy az adó az lopás, de ha így kezelik azt, ezen érdemes elgondolkodni.A magántulajdont a fidesz csak akkor tartja tiszteletben, ha róla van szó.

Az meg hogy az emberek ezt akarták szerintem nem igaz. Az emberek jelentős része nem szavazott a fideszre(Kétharmadról beszélünk, de ez a mandátumok kétharmadát jelentik nem a szavazatokét.) és sokan akik rájuk is szavaztak, nem értettek mindenben velük eggyet, a korrupció miatt pedig minden fideszes ismerősöm ugyanúgy puffogott, attól függetlenül hogy rájuk szavaztak.

Amúgy meg milyen népről beszélsz?

Az ország végletesen megosztott.

2023. nov. 5. 09:16
 9/14 anonim ***** válasza:
Bocs, de Hatvanpusztán mindannyiunknak résztulajdona lenne, ha jogállam lenne.
2023. nov. 6. 11:15
 10/14 anonim ***** válasza:
Már a kérdés is ellentmondásos "magánvagyon", ez nem magán, hanem szimplán csak lenyúlt közpénz.
2023. nov. 6. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!