Erdogannak vannak ambíciói arra, hogy az iszlám kalifája legyen az oszmán szultánok hagyományát követve?
Figyelt kérdés
2023. nov. 1. 20:18
11/14 anonim válasza:
Megfigyelők azért vannak, hogy választási csalás ne történjen. De ha eleve az adott hatalomra van szabva a rendszer, az pontosan azt jelenti hogy nincs szükség csalásra, hisz anélkül is garantált a győzelme.
Komolyan, mintha egy falnak beszélnék...
12/14 anonim válasza:
De amiről te beszélsz az alapból választási csalás. Az ilyet a megfigyelők jelentették vola. Egyébként nem vagyok fideszes de szerintem Magyarországon sem történt csalás. Az emberek többsége sajnos Orbánra szavazott. Nem mintha az ellenzék jobb lenne amúgy. Ja és elnöki rendszerben közvetlenül lehet szavazni az elnökre, nem a parlament választja. Egyszerűen összeszámolják a szavazatokat és az nyer aki többet kapott. Ebben hogy lehet csalni?
13/14 anonim válasza:
Pont hogy azt írtam, hogy nem a szó szoros értelmében vett csalásokról volt szó. Úgy látom, neked tényleg hiába beszéltem.
14/14 anonim válasza:
De mi az hogy az adott hatalomra van szabva a rendszer? Az elnöki rendszerben az nyer aki több szavazatot kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!