Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kormányváltás esetén csődbe...

Kormányváltás esetén csődbe menne a Gránit bank?

Figyelt kérdés
Vagy amíg a jelenlegi kormány van, biztosan nem fog csődbe menni?

2023. okt. 20. 12:59
 1/6 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem ildomosabb kérdés, hogy az államcsőd, vagy a Gránit bank csődje megvárja-e a kormányváltást, mert gyanitom, hogy nemigazán.
2023. okt. 20. 13:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kormányváltástól fog csődbe menni szerintem.
2023. okt. 20. 13:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A Gránit Bank Tiborcz István előtt is működő bank volt, a vezetőség nagyrésze ugyanaz a gárda, mint Demján Sándor idején.

11 éve vagyok az ügyfelük, nincsenek rejtett költségek, a bankbetétekre békeidőben is a piacon elérhető legmagasabb kamatot fizették.

Nem gondolnám, hogy egy esetleges kormányváltás bármit is befolyásolna, de ha mégis 30 millióm nincs az OBA pedig térít. Inkább jobban félek attól, hogy váltás esetén az éves bankköltségem a jelenlegi 1850 forintról többszörösére emelkedik, mert ebben is korrekten jártak eddig el, és meghagyták a korábbi ügyfeleket a szerződéskötéskor érvényes kondíciók alapján.

2023. okt. 20. 13:29
 4/6 anonim ***** válasza:
63%

"Inkább jobban félek attól, hogy váltás esetén az éves bankköltségem a jelenlegi 1850 forintról többszörösére emelkedik"

Na, hát erről van szó, gyakorlatilag.

Nagyon sok szempontból a Gránit Bank a legolcsóbb. Amikor ment a zöld hitel, akkor minden bank 2.5%-os THM-mel adta, a Gránit 2%-kal.

Most egy kormányváltás esetén vagy felnyomják az árakat, de akkor bukják a vásárlókat, vagy marad minden és szép lassan csődbe viszik, a pénzzel meg lelépnek, ami marad.

Ha megkérdeznéd őket, akkor szerintem az utóbbit választanák.

2023. okt. 20. 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Az OTP nagyobb bajba lenne, az összes Banknál, ha ez megtörténne.
2023. okt. 21. 19:09
 6/6 anonim ***** válasza:

#1 13 éve várjátok az államcsődöt, azt folyamatosan csökkent az államadósság 🤣

Nézd meg mennyi volt anno a GDP aranyos államadóság, meg mennyi most. Ja és mennyi az EU átlag.

2023. nov. 16. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!