Egy ilyen párt tetszene nektek? Mit gondoltok róla?
Ezek lennének a főbb programpontjai:
-Olyan amerikai dolgok bevezetése, mint a szabad fegyverviselés, fizetős egészségügy és felsőoktatás, alacsony adók, magántulajdon nagyobb tisztelete, ottani egyháztörvény bevezetése, bíróságon legyen esküdtszék és legyen halálbüntetés
-Ronald Reagan és Margaret Thatcher példaképnek tekintése, az ő politikájuk folytatása
-80-as évek nosztalgia, annak az állítása, hogy az az évtized volt az emberiség fénykora, ahhoz a mentalitáshoz kell visszatérnünk a 90-es évek óta erősődő liberális félreburjánzás helyett
-woke, cancel culture és polkorrektség-ellenesség, lehessen nggerezni, cigányozni, zsidózni, bzizni, olyan vicceket mondani, amikben nőket erőszakolnak meg
-Pártszövetség felajánlása az amerikai republikánus és libertariánus pártokkal, és a lengyel Új Remény párttal
Ami nem:
A fegyverviselés
Az esküdtszék
A halálbüntetés
A példaképek
Meg a mások szidása
Halálbüntetés és fizetős egészségügy/felsőoktatás jó lenne. A gond az hogy az Unión belül nem megoldható a halálbüntetés. Én a bérrabtartást preferálom helyette, az jogilag megoldható lenne. Nem lenne szükség a börtönökre, egyszerűen Szibériába küldenénk a rabokat hogy ledolgozzák a büntetésüket. Az adófizetőket sem nyomná teher, és az állam is profitálna belőle. Fegyvertartásra szerintem nincs szükség, ott is nagy gondokat okoz. Alacsony adók sehol nincsenek, főleg nem az Egyesült Államokban. A woke és a cancel culture most sem érdekel, felesleges törvénybe foglalni ilyen dolgokat, Magyarországon senkit nem érdekel ha b*zizol, cigányozol vagy n*ggerezel. Az amerikai kékeket meg messziről kerülném.
Úgyhogy ez az egész egy nagy zagyvaság szerintem, te sem gondolod komolyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!